Barış Akarsu'yu Kaybettik

Prof. İdrisoğlu "Barış Akarsu'nun genç olması her şeyi değiştirebilir" demiş ama.

Hocaya inanmak istiyorum.

http://www.milliyet.com.tr/2007/07/03/son/sontur18.asp

EWet çıkmadık candan umut kesizmez tam burada size bi olay aktarayım

Hayata mucizevi dönüş

Kastamonu'da 1 aydır yoğun bakımda yatan ve beyin ölümü gerçekleşen Hamdi Mantar, bağlı olduğu yaşam destek makinesinin fişleri çekilince hayata döndü.

Geçtiğimiz Mayıs ayında askerlik sülüsünü almak için yola çıkan Hamdi Mantar, Kastamonu Süt Fabrikası mevkiinde motosikletiyle bir kamyonun altına girmesi sonucu ağır yaralandı. Kaldırıldığı Kastamonu Doktor Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ndeki 3 günlük yoğun bakımın ardından Mantar, doktorların "Yapabileceğimiz başka bir şey yok" demesinin ardından Kastamonu Özel Anadolu Hastanesi'ne sevk edildi. Vücudunda çok sayıda kırık, iç organlarında ve beyninde hasar meydana gelen Hamdi Mantar'ın yoğun bakımındaki 12'inci gecesinde doktorlar, Hamdi'nin beyin fonksiyonlarının yüzde 90'ının durduğunu ve ailesine makinelerin fişinin çekileceğini söyledi.

Bunun üzerine Mantar ailesi, Hamdi'nin mezarını kazdırarak, kabir kurbanını kestirdi ve belediyeden yapılacak vefat ilanını hazırladı. Baba Hasan Mantar, doktora Hamdi'yi makineden çıkartmamasını, annesinin hasta olduğunu ve Hamdi'yi sabah son bir kez burada yatarken görmesini istediklerini belirtti. Anne Ferda Mantar oğlunu son kez gördükten sonra hastane görevlileri, Hamdi Mantar'ın bağlı olduğu yaşam destek makinesinin fişini çekti ve fişin çekilmesiyle birlikte Hamdi Mantar yeniden hayata döndü. Dışarıda oğullarının ölüm haberini beklerken hemşirelerin Hamdi'nin hayata döndüğünü ve yaşam ünitelerinin yeniden çalışmaya başladığını söylemesi üzerine aile, mutluluk gözyaşlarına boğuldu.

Yaklaşık 1 ay boyunca yoğun bakımda kalan ve 12 gün boyunca da yaşam destek ünitesinde bağlı olan Hamdi Mantar'ın durumunu öğrenen Kastamonu Askerlik Şubesi, tedavinin devamı için Hamdi Mantar'ı GATA Hastanesi'ne kaldırdı. Hamdi Mantar'ın 20 gündür GATA Hastanesi'nde tedavisi sürüyor. Oğlunun tedavisi boyunca hastaneden hiç ayrılmayan Hasan Mantar, Hamdi için kestirilen kabir kurbanını yetiştirme yurduna bağışladığını belirterek, "Özel Anadolu Hastanesi'nin bütün çalışanlarına her şey için çok teşekkür ediyorum. Oğlumu hayata döndürmek için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiler. Halen bile her gün bizi arayarak, oğlumun durumu hakkında bilgi alıyorlar. Doktorundan hemşiresine, hasta bakıcısından kat görevlisine ve idari personeline kadar herkes oğlum için çok ilgilendi hepsine ayrı
ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Alıntı

EWet çıkmadık candan umut kesizmez tam burada size bi olay aktarayım

Hayata mucizevi dönüş

Kastamonu'da 1 aydır yoğun bakımda yatan ve beyin ölümü gerçekleşen Hamdi Mantar, bağlı olduğu yaşam destek makinesinin fişleri çekilince hayata döndü.

Geçtiğimiz Mayıs ayında askerlik sülüsünü almak için yola çıkan Hamdi Mantar, Kastamonu Süt Fabrikası mevkiinde motosikletiyle bir kamyonun altına girmesi sonucu ağır yaralandı. Kaldırıldığı Kastamonu Doktor Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ndeki 3 günlük yoğun bakımın ardından Mantar, doktorların "Yapabileceğimiz başka bir şey yok" demesinin ardından Kastamonu Özel Anadolu Hastanesi'ne sevk edildi. Vücudunda çok sayıda kırık, iç organlarında ve beyninde hasar meydana gelen Hamdi Mantar'ın yoğun bakımındaki 12'inci gecesinde doktorlar, Hamdi'nin beyin fonksiyonlarının yüzde 90'ının durduğunu ve ailesine makinelerin fişinin çekileceğini söyledi.

Bunun üzerine Mantar ailesi, Hamdi'nin mezarını kazdırarak, kabir kurbanını kestirdi ve belediyeden yapılacak vefat ilanını hazırladı. Baba Hasan Mantar, doktora Hamdi'yi makineden çıkartmamasını, annesinin hasta olduğunu ve Hamdi'yi sabah son bir kez burada yatarken görmesini istediklerini belirtti. Anne Ferda Mantar oğlunu son kez gördükten sonra hastane görevlileri, Hamdi Mantar'ın bağlı olduğu yaşam destek makinesinin fişini çekti ve fişin çekilmesiyle birlikte Hamdi Mantar yeniden hayata döndü. Dışarıda oğullarının ölüm haberini beklerken hemşirelerin Hamdi'nin hayata döndüğünü ve yaşam ünitelerinin yeniden çalışmaya başladığını söylemesi üzerine aile, mutluluk gözyaşlarına boğuldu.

Yaklaşık 1 ay boyunca yoğun bakımda kalan ve 12 gün boyunca da yaşam destek ünitesinde bağlı olan Hamdi Mantar'ın durumunu öğrenen Kastamonu Askerlik Şubesi, tedavinin devamı için Hamdi Mantar'ı GATA Hastanesi'ne kaldırdı. Hamdi Mantar'ın 20 gündür GATA Hastanesi'nde tedavisi sürüyor. Oğlunun tedavisi boyunca hastaneden hiç ayrılmayan Hasan Mantar, Hamdi için kestirilen kabir kurbanını yetiştirme yurduna bağışladığını belirterek, "Özel Anadolu Hastanesi'nin bütün çalışanlarına her şey için çok teşekkür ediyorum. Oğlumu hayata döndürmek için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiler. Halen bile her gün bizi arayarak, oğlumun durumu hakkında bilgi alıyorlar. Doktorundan hemşiresine, hasta bakıcısından kat görevlisine ve idari personeline kadar herkes oğlum için çok ilgilendi hepsine ayrı
ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Alıntı

işte bende bunu aradım ama bulamadıydım.motosiklet kazası geçiren bir arkadaş yiyecek lokması varmış.inşallah barışta sağlığına kavuşur

arkadslar kazadan yarım saat sonra tesadüfen olay yerinden geçiyordum çok üzüldüm ortalık savaş alanı gibiydi genceceik bi insan bi anda nasıl olabilirdi o arabadan sağ çıkması mucize Allahtan hayatını kaybedenlere rahmet geride kalanlara sabır diliyorum insallah en yakın zamanda iyileşir malum araç kazada bu hale gelmiş aracı gördüm boyacıma ugrayacaktım tesadüf oda parktaymıs kötü oldum...

Shot at 2007-07-03

Son düzenleme:
arkadaşlar bende özür dilerim
mynetteki yalnış haberden kaynaklamdı
umarımm kurtulacakk
ölümü bu kadar gençlere kondrmyr insan

cok uzucu,, gercekten insan kotu oluyor, dicek laflarım vardı ama tıkandım kaldım yine, dualarım barış abimizle!!

burdan muğla MT grubundaki arkadaşlara sesleniyorum.tüm motosiklet.net ailesi adına BARIŞ AKARSU nun bulunduğu hastaneye destek amaçlı uğrayabilirseniz eminim ben ve diğer MT ci arkadaşlarım çok sevinecekler.teşekürler

şu an tek yapacağımız sayılı nefesinin bu kadar kısa olmamasına dua etmek.kalpler onunla.gerçekten cok iyi biriydi.magazin haberlerini sevmem ama hakkında çıkan haberleri takip ettiğim ender sanatçılardan.inşallah eski sağlığına kavuşup sesiyle ve duruşuyla geri döner

burdan muğla MT grubundaki arkadaşlara sesleniyorum.tüm motosiklet.net ailesi adına BARIŞ AKARSU nun bulunduğu hastaneye destek amaçlı uğrayabilirseniz eminim ben ve diğer MT ci arkadaşlarım çok sevinecekler.teşekürler

arkadaş cok dogru söylemiş.bence muglalı arkadaşların bunu yapması lazım...

yaptığı müzik ve insanlığıylada çok beyendiğim bir insan allah inşaallah onu biz sevenlerine bağışlar dualarımız barışla

ben de bunu düşünmüştüm var ya ama kimsenin işine karışmamak için yazmamıştım. ama ozrace en doğrusunu yapmış arkadaşlar.
okuyunca fark ettim ki bunu aklıma gelir gelmez yazmalıydım. bu işinize karışmak değil bir teklif bir iyi dilek olacaktı.
ozraceninki de öyle olmuş. ulaşın Barış abiye n'olur :salut:

evet şimdi haberlerde gösteriyor canlı yayın.

of barış abi bize bunu yapmasaydın ne olurdu sanki ya.

Allah rahmet eylesin. Allah ailesine ve bizlere sabır versin.

Başımız sağolsun arkdaşlar
Barış kardeşimizi kaybetmişiz bulunuyoruz :salut::salut:

Allah rahmet eylesin bunu yazmak istemiyordum ben :salut::salut:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
yarimjb2xg2.jpg

evet, ben çok kötü oldum.çok severdim kendisini.
devamlı "inşallah kurtulur, ne olur kurtulsun" diyordum ama malesef olmadı...
pırıl pırıl, başarılı gencecik bir insanı daha kaybettik.
Mekanı Cennet Olsun, Allah Rahmet Eylesin...
Tüm sevenlerinin de başı sağolsun...
Güle Güle Tarık Tekelioğlu :salut: :pale: :salut:
Güle Güle Barış Akarsu... :salut:

Son düzenleme:
Allah(c.c.) gani gani rahmet eylesin...hepimizin başı sağolsun...toprağı bol olsun...sevenlerine allah sabırlar versin...:salut::salut::salut:

Evet arkadaşlar BARIŞ gitdi gelmez oldu off off içim nasıl acıyo yavf
mekanın cennet olsun BARIŞ :pr::pr::pr::pr:

Super Moderator
Üzücü haber geldi demek sonunda:salut:
Böyle olmamalıydı sonu...
Hepimizin başı sağ olsun.

arkadaşlar BARIŞ bir motorcu ve motorcu dostuydu size teklifim motorlarımızın
bir kenarına siyah kurdele takmaya davet ediyorum ne dersiniz?

allah rahmet eylesin.mekanı cennet olur işallah. ailesine ve tüm sevdiklerine allah sabır versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar