Barış Akarsu'yu Kaybettik

Barışa üzülürken bugün kızımın 16 yaşındaki bir arkadaşının ölüm haberini aldım. Kaza geçirmiş ve babasının kollarında can vermiş yavrucuğum. Yani biz çok üzülüyoruz belki ama ateş cidden düştüğü yeri yakıyor. Cenazedeki durum tarif edilir gibi değldi. Çok çok acı birşey.
Umarım Allah Barışı sevdiklerine bağışlar. Dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar. Tıbbın çaresiz kaldığı yerde dualar daha da önem kazanıyor.

allah kızınıza uzun ömür versin. arkadaşının ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun :salut: daha 16 yaşında yaaa canım benim :pale:

allah kızınıza uzun ömür versin. arkadaşının ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun :salut: daha 16 yaşında yaaa canım benim :pale:

Çok teşekkür ederim. Bu olay çok etkiledi beni cidden ve inanmakta çok zorlanıyorum hala. Allah anne ve babasına sabırlar versin. Tek çocuklarıydı üstelik :salut:

Umarım Barış iyileşir de tesellim olur

geçmiş olsun abim gibi sevdiğim bir insan yakınen tanımam ama ekranda görünen simalar içinde en sevdiğim kişi Allah şifalar versin

evet ya ben de Tuğbaya bu haberi senden mi duyacaktım canım ya
yazacaktım ama şimdilik yanlış haber :farao:

Barış abi seni seviyoruz. duy bizi yaaaa :pale:

Mete abi ben de maillerime bakacaktım. açtım myneti.
bu saatte bu haberle karşılaştım my nette.
sen koymuşsun abi haberi videoyu sağol :salut:

Super Moderator
umarım aramıza döner tekrar
ama az önce okuduğum gazete haberi hiç öyle demiyor:pale:
dualarımız seninle barış

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
umarım aramıza döner tekrar
ama az önce okuduğum gazete haberi hiç öyle demiyor:pale:
dualarımız seninle barış

evet abi durumu kötüymüş tedaviye cevap vermiyo muş.üzgünüm.gencecik bir insan sonuçta.inşallah düzelir.nefes aldıgı sürece şansı devam ediyo demektir.inşallah iyi olur herşey

Arkadaşlar özür dilerim :pale:

Tuğbacım sen de haberi yapanın gafına gelmişsin.
sadece hassasız o yüzden bu tepkiler.
sıkma canını :pale:

bir kaç siteye girerek Barış abiye ulaşmaya çalışıyorum.
belki gün gelir de ona ulaşırız ve bu mesajları okuturuz :pale:

Barış abi hadi yaaaaaaa sevindir bizi :salut:

Ben barışı hep Kaptan Jack Sparrowa benzetirdim. Filminde nasıl Jack hep zekice oyunlarla ölümden kurtuluyosa umarım sende Allahında yardımıyla zekice bir oyunla dönersin tekrar aramıza.Bir şarkılarında hani derdin ya ölümü düşündüm gözlerinde çığlıklarla düşünme şimdi hadi dediğin gibi yap iste yine yeniden doğmayı iste gel aramıza :pale: Diğer vefat eden arkadaşlarında mekanı cennet olur inşallah ailelerine Allah sabır versin:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah acil şifalar wersin diyorumm ölenlere allah rahmet eylesın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar