Barış Akarsu'yu Kaybettik

son dakika ucankus tan olumlu bir haber sayılır şu durumda hemen aktarıyım

Özel Bodrum Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde bulunan Barış Akarsu’nun sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Fakat son dakikada aldığımız haberlere göre yapılan tedavilere Akarsu’nun tepki vermeye başladığı ve ufak da olsa sağlığında iyileşme sağlandığı açıklandı.

Doktorlar, Akarsu’nun sağlık durumunda iyileşme gözlendiğini belirtti.

Dualarımız seninle Barış…

alıntı ucankus

tv de doktorun dediğine göre tıp diline göre artık umut kalmamıştı. ama barış abi dirençli çıktı. inşallah yanılmıyorumdur.
trasher bu saatte en azından az biraz da olsa gelişme olduğunu duymak çok güzel.
dualarımızı azaltmayalım arkadaşlar :pale:

çok geçmiş olsun... dualarımız onunla....umarın iyileşir...vefat eden arkadaşlara allahtan rahmet diliyorum...

duydum çok üzüldüm ya:pale: inşallah sağlığına kavuşur ölenlere Allah rahmet eylesin

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kerim tekin geldi aklıma :pr:

Benim de aklıma Kerim Tekin geldi ama inşallah kaderleri benzemez! acil şifalar yaradandan...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Barış kardeşimize acil şifalar dilerim.umarım bir an önce iyileşir ve sağlığına kavuşur.çok sevdiğim biri kendisi.
Bir an önce yanımıza dön barış, bak naz da seni özledi...:rendeer:

Ölenlerin mekanı cennet olsun....Barış ı da Allah sevdiklerine bağışlar inşallah:pale:

acil şifalar ben barışı çok seviyorum yaaa...yakışıklı karızma gerçek sanatçı....
daha ne diyebilirim inşallah kurtulur

çok acayip dun biyerde beyin ölümünün gerçekleştiğini duymuş ve bütün gece aklma geldikce çok üzülmüştüm, fakat insallah duyduklarım yanlış hatta tamamen gerçeklerle zıttır.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun inş eski sağlığına kavuşur.ölenlere allah rahmet eylesin.

ölüm hastalık her şekilde acı veriyor insanada
genç ölümler daha da fazla dokunuyor
umarım barış sağlığına kavuşur
daha çok genç ve yaşamın çok başında

kazada vefat eden zeynep koçak isimli bayan mahallemizden biri ,eski model bir honda ile daha yeni yeni araç kullanmaya alışıyormuş.kaza esnasında aracı barış akarsu kullanmıyormuş (bayanın komşularının ifadesi) ama kimin kullandığını tam öğrenemedim

allah rahmet eylesin

Bu gun duydum ve cok uzuldum. Allahtan acil şifalar diliyorum. Çok çok geçmiş olsun.

Geşmiş olsun

Barış a hem öğrencim(Amasra lisesinde iken) hemde bir motor dostu olarak geçmiş olsun diyor Allah Acil şifalar versin diyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar