Bankacı Motorcu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aksaray - mecidiyeköy şu an hastayım diye servis kullanıyorum :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
1.İşe gidip gelirken motor kullananlardanım.

2.Bankaya gidip gelirkende motor kullananlardanım.

3.Her yere giderkende motor kullananlardanım.

4.Herzaman heryerde motor kullananlardanım.

Bunu kendime göre düzenlemek geldi içimden;

1. İşe gidip gelirken motor kullananlardandım.

2. Bankaya gidip gelirken de motor kullananlardandım.

3. Her yere giderken de motor kullananlardandım.

4. Her zaman her yerde motor kullananlardandım. :cherry:

5. Artık motosiklete binmekten korkanlardanım.

Ben 1 sene Lise de sözleşmeli bilgisayar öğretmenliği yaparken kar hariç hergün işe Skuter ımla gıttım gayetde guzel oluyor :) Ama skuter da onu kapalı oldugu ıcın ayakkabı ve pantolon camur falan olmuyor vıteslı motorda olmaz o iş :)

İzmit Gebze'de oturmaktayım İşyerim Halıcıoğlu İstanbul'da yaklaşık 3 yıldır gidip gelmekteyim. Aradabir motosikletimle de kullanıyorum. İş için hem kıta hemde şehir değiştirenlerdenim :)

1.İşe gidip gelirken motor kullananlardanım.

2.Bankaya gidip gelirkende motor kullananlardanım.

3.Her yere giderkende motor kullananlardanım.

4.Herzaman heryerde motor kullananlardanım.

Aynen.

İzmit Gebze'de oturmaktayım İşyerim Halıcıoğlu İstanbul'da yaklaşık 3 yıldır gidip gelmekteyim. Aradabir motosikletimle de kullanıyorum. İş için hem kıta hemde şehir değiştirenlerdenim :)

Arbetus işyeri nerde? Benim ev de Çıksalın'da.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tAMAm itiraf ediyorum...
bayramda takım elbiseyle ss kullanmıştım:p

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bankaya motorla girip sıra numarası alıyorum :p

hava şartlarına uygun olarak işe gidip geliyorum
gerçi 9 km uzakta ama kravak ve ceket topcase içine
mont sırta:)

ayakkabılarımı ofiste bırakıyorum
bazen bot, bazen lastik ayakkabı işimi görüyor.

eğlenceli ve hızlı oluyor

fırsatları değerlendirmek lazım

Bunu kendime göre düzenlemek geldi içimden;

1. İşe gidip gelirken motor kullananlardandım.

2. Bankaya gidip gelirken de motor kullananlardandım.

3. Her yere giderken de motor kullananlardandım.

4. Her zaman her yerde motor kullananlardandım. :cherry:

5. Artık motosiklete binmekten korkanlardanım.

5. maddeye sonuna kadar katılıyorum:pale:

Şuanda Bisiklet iLe İdare Ediyorum iŞe Gider Gelirken. :p Yakında Motorumu aLıcaM İnş Arıyorum BUlamıyorum 2. eL :(

abi bizde kendi capımızda okulagidip geliyom kar yok yamur var ama kim takar ehliyet yok polis sııntı olu yo ama idare ediyoz

abi bizde kendi capımızda okulagidip geliyom kar yok yamur var ama kim takar ehliyet yok polis sııntı olu yo ama idare ediyoz

Ehliyet o kadar zor bir şey mi? Tamam motoru ehliyet götürmüyor ama ehliyet olmadan karıştığınız bir kazada en başta sorumlu olan sensin. Sonra motor kültürü yok ülkemizde diyorlar. Korunma ekipmanlarını kullanma, ehliyet alma, yollarda kasksız gezin, sonra da millete çemkir bizi görmüyorlar diye. Olmuyor arkadaşlar olmuyor:pr:

Bankada bir takım bulundurursanız daha rahat olmaz mı? Gittiğinizde hemen değişir, düzgün adam formatına dönüverirsiniz.. Akşam yine asi kostümlerle deniz kenarından eve dönersiniz...

(Bu arada ben de senelerdir işe (hastaneme) bisikletle ya da motorla gidiyorum. Gider gitmez yeşillerimi ya da lacilierimi giyip efendi dr formatına giriyorum, akşam yine sokak serserisi..! Kimse bana takım elbise giydiremez..)

Evet arkadaşlar kaç kişi hem motorcu hem de bankacı..? Banka adıyla beraber yazarlarsa istatistik bile çıkarırız:wiinkk: Ben Garanti de çalışıyorum..

Bende Şekerbanklı motorcu :)

kıravatı ne yapıyorsunuz

Montumun arkasında cep var tüm belim boyunca, oraya katlayıp koyuyorum :)

Bankada bir takım bulundurursanız daha rahat olmaz mı? Gittiğinizde hemen değişir, düzgün adam formatına dönüverirsiniz.. Akşam yine asi kostümlerle deniz kenarından eve dönersiniz...

(Bu arada ben de senelerdir işe (hastaneme) bisikletle ya da motorla gidiyorum. Gider gitmez yeşillerimi ya da lacilierimi giyip efendi dr formatına giriyorum, akşam yine sokak serserisi..! Kimse bana takım elbise giydiremez..)

Sabah işe Superman modunda gidiyorum ve arşiv odasından Clark Kent modunda çıkıyorum :) Akşam da yine Superman :) Çok zevkli, sizde deneyin..

Not: Evliler dikkat edin, çok dikkat çekiyorsunuz bu şekilde :))

Son düzenleme:
Takım elbiseyle de olsa motordan vazgeçemem.. Yağmurlu havalarda baba yadigarıyla gidiyorum ama motorla gittiğim 3-4 dk.lık yolu 15dk da gitmek zorunda kalıyorum. Allah araba kullanmak zorunda olanlara, motosiklete binmekten korkanlara, motosikletin önemini farkedememiş olan sürücüleri sabır versin.. İstanbul'da hergün köprüden o kadar çok araba geçiyor ki insan şaşıyor..:cyclopsan Millette ne para ne sabır var vallahi..:silent: Çok şükür motoru aldığım güne...:)

bende bankaya giderken motosiklet elbiselerim ile gidiyorum, hatta geçen gün kask kafamda girmişim herkez bana bakıyor mönn mönn:mrgreen:

Arkadaşlar,
Konu konuyu açmış ve ben tecrübemi yazmaktan alamadım kendimi. geçen sabah çok yağmur olduğu için (Benim güzergahta aniden çamur çıkabiliyor karşıma, bir iki kez çakıldım fena...) Taksi ile işe gitmeye karar verdim. yol sadece 13 Km ve sabahları trafik boş ise motorumla 15 dakika, dolu ise 17 dakika sürüyor (öğle saati yollar boşken rekorum 7 dakika). o taksi o sabah bana kapişonumu yedirtti resmen. 1 saat 55 dakikada kadıköy bahariye caddesine vardım. Araç Taksi olduğundan üstelik Park Yeri Aramak zorunda kalmadım:pale: Motorumu alaydım (ki aslında çok sorun yokmuş yollarda...) ofisimin önüne en fazla 20 dakika sonra park etmiş olacaktım.
Biz motorcuları anlayamıyorlar ve kullanmadan da anlayamayacaklar. Doğrudur, yedek giysi, anorak-yağmurluk vs bulunduruyorum, iş yerimde üstümü 3 dakikada daha resmi bir kıyafetle değiştirmek zorunda kalabiliyorum vs. Ama değmez mi?? O güzelim sabah rüzgarı bile güne sağlam başlamamıza yetmiyor mu?:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar