benim yöntemim zor ve uzun ama garanti. ilkokuldan itibaren bisikletten inme. 30 yaşına kadar oku Av. veya Dr. veya Av Dr. gibi sıfatlar al. arabanla 17 sene hiç kaza yapma. efendi ol. ol ki güvensinler. kazandığın parayla da ilk olarak (taşıt sınıfında) iyi bir bisiklet al. Sonra araba. her an evlenip çoluk çocuk sahibi olacak bir imajın olsun. serseri arkadaşların hatta efendi olanları bile hep önce bu adam evlenir gözüyle baksın (ama önce onlar evlensin). Moto almaya yakın uzun yıllardır motosiklet sürücüsü olan ve henüz eli bile çizilmemiş en efendi arkadaşların, mümkünse eşleriyle seni ziyarete gelsinler. Motorlarını kapınızın önüne havalı şekilde park etsinler. sen buğulu gözlerle hevesli biçimde taşıtı incele. uzun uzun ailenin duyabileceği şekilde bu taşıtın olumlu ve zevkli ve tabiki güvenli yönleri hakkında sohbet et. Senin de bu zevki yaşamayı hakkattiğini düşünsünler. onsuz mutlu olamayacakmışsın ya da onunla daha mutlu olacakmışsın fikri ailenin kafasına yerleşsin. tabi yine de onlara sormadan bir anda al. sorarsan haklı olarak hayır cevabı alacaksın. doğrusu ben de senin yaşında oğluma izin vermek istemem. istesem de söylemem.
benim hikayemin kısa bir özeti bu. görüyorsun kolay değil.
iyi şanslar
ha bu arada uzun süredir kullanıcı değilsen muhakkat maksimum 650lik uysal bir motor al. abs ve sair olursa fena olmaz. Ehliyeti motordan önce al.kaliteli kast ve ekipman almadan üstüne oturma. bir süre kimseyi arkana alma. sana akıl verenleri pişman etme.