bana yardım eden kurye arkadasıma tesekkur ederim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pazartesı gunu saat 18 sularında dolmabahce sarayı onundekı yolda tamamen benim aptallıgımdan kaynaklanan bır kaza gecırdım ... su ana kadar gecırdıgım en buyuk kazaydı ve gercekten cok korktum... ben yuvarlanırken arkamdan gelen arabaları durduran ve beni , motorumu kenara ceken bir kurye arkadas vardı ona mınnettarım kazanın sokuyla tesekkur edemedım eger buralardaysan yardımların ıcın cok tesekkur ederim

bır de sunu soylemek ısterım herzaman full koruma gıyınen ben o gun usengeclıgın kurbanı oldum ... botumu gıyseydım su anda koltukdegnegıyle yurumek zorunda kalmıcaktım .. aman arkadaslar aman gercekten her sey bır anda oluyo noolur full koruma ....

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Gecmis olsun kardesim, düşe kalka.. Kurye arkadaslarda halk kahramanı gibi oldular :)

of arkadaşım geçmiş olsun. ne hikmetse ne zaman korumalarımızı giymezsek o zaman kaza yapıyoruz.
1. Kazamda Eldivenlerimi giymemiştim Ellerim sıyrıldı
2.kazamda montum ve dizliğim yoktu omzum kırıldı ve dizimde doku kaybı oluştu.
3.Kazamda kask takmamıştım amaaaa AllahTan yere düşmedim motoru attım kendimi kurtardım :(

Çok geçmiş olsun tekrardan

. ..

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun. ben iki büyük kazamda da full korumaydım. son kazamda motosiklet çizmem fiber korumlar dahile parçalandı ve ayağım kırıldı. eğer o çizme olamasa bileğim kopardı. evet arkadaşlar, üşenmeyin, giyinin...

çok geçmişolsun benimde büyük bi kazam oldu kaskım sayesinde kurtuldum ama bilegim fln hep kırıldı motor bu şeytan işi bi anlık dikkat kaybı ömrümüzden ömür alıyo aman dikkat iş işten geçtinten sonra ah çekmeyin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok tesekkur ederim arkadaslar allah hepimizi korusun

geçmiş olsun :rendeer: bende bi kazamda aynı şekilde kurye arkadaşlar durup yardımcı oldu bi tane arabanın durduğunu hiç görmedim zaten motorcunun dostu yine motorcu :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar