[Balıkesir - MT]

wayyyy bileder nerlerdesiniz siz yaa. istanbuldan selamlar. bidaki iznime motorla gelmeyi düşünüyorum inşAllah.
istanbula gelirsenizde her zaman ulaşabilirsinizde.Tekeriniz düz bassın inşaAllah

Balıkesir mt uyuyor anlaşılan pazar günleri balıkesir asfaltı motor akıyor demekki foruma takılan az kişi var. Bende Bandırmadayım biliyorsunuz haftasonları yollardayız. Malum önümüz artık yaz ve sezon açıldı. Fakat sayfayı çok boş bırakmışız arkadaşlar CANLANINNNNNN

Beyler ben balıkesire yeni taşındım buralarda mondial yedek parçacı varmı birde güzel bir usta acaba ?

Ben de bekliyorum halen, iki yakayı bir araya getirip alamadım daha motor :)

Selamlar arkadaşlar. Balıkesirli olup "on riders" üyesi olmayan arkadaşlar ile tanışalım mı?

Balıkesir Erdeke Buyrun

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------

Selamlar arkadaşlar. Balıkesirli olup "on riders" üyesi olmayan arkadaşlar ile tanışalım mı?
ben uye degilim ama yaz sonu yamaha r125 alıp uye olucam allahın izniyle

Karesi den motor alcağım yardım edecek arkadaşları beklerim (cbr 125) 5074765780

hocam herkese kolay gelsin balıkesir de bildiğiniz güvendiğiniz bir motor ustası ekspertiz var mı bu hafta içi motor alıyorum alırken motordan anlayan bi hocam gelirse çok memnun olurum

Balıkesirden herkese meraba arkadaşlar. Ben bu foruma yeni katılanlardanım. 25 yıl ara verdikten sonra tekrar Scooter kullanmaya başlayan bir Emekli öğretmenim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar