Bandırma'dan selamlar. Arkadaşlar hepimiz nasıl çalışarak alın terimizle gıdım gıdım biriktirip motorumuzu alıyoruz biliyorsunuz? Kimseye al sana ehliyet al sana motor diye verilmiyor. Ondan sonra da elin hırsızı gelip babasının bostan tarlasına dalar gibi alıp götürüyor. Polis motoru buluyor paramparça olmuş heryeri kırılmış sökülmüş hatta yakılmış, başkasına satılmış vs.. sonuç; 3 gün sonra elini kolunu sallaya sallaya geziniyor. Yani bizim malımızın devletin gözünde bir değeri yok. Genelliklede çalınan bulunmuyor. 91 den beri motor kullanıyorum hiç çaldırmadım ama çok kez denendi. Hepsinde beni kurtaran şey ya kapalı yerde tutmam oldu yada arka tekerleğine kalın zincir ve sağlam bir kilit vurmam oldu. Şimdi alarm, disk kilitleri gibi birçok koruma yöntemi var. motorun fiyatını düşünürsek kilitin fiyatı devede kulak kalıyor. O nedenle üşenmeden kitleyelim kardeşim. Ben bunları duyunca kendi motorum çalınmış gibi üzülüyorum. Benim sokakta 4 günlük sıfır mondial zone 180 çaldırlar. karı koca biriktirip aldılar. Hala haber yok. Akhisarda bir kamyon kasası motor yakalandı. Erdek' te çalıntı motor kaynıyor. Dikkat etmeliyiz.