Bakırköy Yeşilköy buluşma resimleri

ben bi halt içmedim olayı duyunca. zaten geciktim herkes kalkıyodu artık, gelip meraba baybay oldu benimki :mrgreen:

Super Moderator
oo alper senin saçlar mı beyazladı yoksa fotoğraf mı öyle gösteriyo :p

seyfo abi hoşgeldin istanbula...

yoo ne beyazlıcak ben beyaza boyattım saçlarımı:queen::queen:

ben bi halt içmedim olayı duyunca. zaten geciktim herkes kalkıyodu artık, gelip meraba baybay oldu benimki :mrgreen:

eneee ben senle tanışamadım tühhh
yoksa tanıştık da hatırlamıom mu:silent:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bakırköy buluşması mekanın hatası hariç güzel geçti mt yi tekerar birarada görmek çok güzeldi,antalyadan alonso ve izmitten loftunda katlımıyla çok renkli oldu onlarada teşekkürler geldikleri için.bikaçresimde bende var yüklüyorum şimdi.

pic1270ox3.jpg

pic1271xe7.jpg

hoşgeldin seyfo ağam seni antalyadan sonra tekrar görmek çokgüzeldi doyumsuz sohbetlerin için teşekkür ederim

pic1272bb1.jpg

pic1273ib4.jpg

pic1274eo4.jpg

bakırköy buluşması mekanın hatası hariç güzel geçti mt yi tekerar birarada görmek çok güzeldi,antalyadan alonso ve izmitten loftunda katlımıyla çok renkli oldu onlarada teşekkürler geldikleri için.bikaçresimde bende var yüklüyorum şimdi.

pic1270ox3.jpg

pic1271xe7.jpg

hoşgeldin seyfo ağam seni antalyadan sonra tekrar görmek çokgüzeldi doyumsuz sohbetlerin için teşekkür ederim

pic1272bb1.jpg

pic1273ib4.jpg

pic1274eo4.jpg

ne demek ümmet abi gecenin sürprizi sendin geldiğin için çok sevindik:):rendeer:

Ben en çok yeşilköydeki resimlerde mahşeri kalabalıgımızı iyi resimleyemediğime üzülüyorum:p Sokak arasında bir anda kaybolanlarda cabası:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar