Bakım Fiyaskosu

GGeçmş olsun.Evet verdiğin öğüt niteliğinde bilgiye dikkat etmek lazım.bende yağı değiştirmek için baska bir ustayamı gitsem çok para alıyor bu servisler diyordum ama bir daha gözden geçirmem lazım sanırım bu düşüncemi.2 kuruşluk kar için 10 lira zarar edebiliriz.:cat:Sağolasın.

Yağ tapası açılmıyoduysa, kendisinden önceki usta gereğinden fazla sıktığı içindir. Eğer doğru söylüyorsa bu adamcağızın hiçbir günahı yok bence :silent: :wiinkk:

Ya allah aşkına biraz mantıklı düşünelim
şimi o yağ tıpası ne kadar fazla sıkılırsa sıkılsın açılabilir bence mazeret olmamalı bu..
Adam kesin alttaki tıpayı sıkarken vidayı yalama yaptı işin içinden çıkmak için böyle birşey dedi
Yoksa üstteki tapanın acılmaması imkansız

Harbi ya gelirken iyi kitlememiş motor:silent:
Ben bile çok sinirlendim buradan senin yerinde olmak istemezdim.
Öyle herkese motor teslim edilmemeli işte ya araştıracaksın iyi ustaya verecekken ya da servisinden şaşmıcaksın.Servis bi yanlış yaptı mı hiç olmazsa muhattap bi firman olur :cat:

Ya allah aşkına biraz mantıklı düşünelim
şimi o yağ tıpası ne kadar fazla sıkılırsa sıkılsın açılabilir bence mazeret olmamalı bu..
Adam kesin alttaki tıpayı sıkarken vidayı yalama yaptı işin içinden çıkmak için böyle birşey dedi
Yoksa üstteki tapanın acılmaması imkansız

Yağ tapası ne kadar sıkılırsa sıkılsın açılabilir doğru ama, dediğiniz gibi: "tıpayı sıkarken vidayı yalama yapan" kişi bu usta olmayabilir. Bir önceki ustanın da bu işte katkısı olmuş olabilir. :cat:

Bir de konuyu açan arkadaş demişki; "motoru teslim alırken usta yağ tapasını açamadığını başka biryerden yağ koyduğunu söyledi"

Arkadaş bu cümlede tapa derken yağ boşaltma tapasınımı kastediyor yoksa, yağ koyulan yerdeki yağ doldurma kapağınımı kastediyor?

Boşaltma tapasını kastediyorsa neden "başka bir yerden yağ koyduğunu söylüyor",

Yağ doldurma kapağını kastediyorsa, neden boşaltma tapasındaki somunla boğuştuğunu, kırıldığını ve yağ kalmadığını söylüyor?

bole seyler yasamıcamız bır servıs usta bılen varsa bana da soleyın ben sadece bır xenon takmaları ıcın uc gun bekledım

iide cıngar cıkarsa noolcak motorun anasını bellemıs adam cok sınırlendım ya bıldıgın gıbı degıl::angry2:: aslında gıdıp basacaksın arayı en ıısı o

ßir keZ Hata n'Lursa oLsun oRaya Götürende.
Servislerin amacı ne ?
garanti neden var ?
tmm ucuza getirmek için başkasına götürdün.
güveneceksin o zaman.
işin ehli olacak.

bu arada ucuz mala para verecek kadar zengin deilim.(bu söze +25)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi forumdan adam topla gdip olay çıkar.
ben gelirim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar