- Konu Yazar
Bajaj firması Pulsar modelinin 250 cc olanından üretip Türk pazarına sunar mı?
Sunmaz. Neden sunsun? 50cc ne katacak motora?
Vakti zamanında,Söz konusu marka yetkilisinin açtığı konuda bu öneriyi paylaşmıştım,lakin bir cevap alamadım havada kaldı (içerikte diğer kullanıcıların soruları yanıtlanmasına rağmen)
3.sayfa 56.numaralı post bakınız(tıklayın):
Böyle olacağını kestirmek çok güç olmasa gerek yedek parçaya yapılan colgate zamlardan sonra birde servisler fiyatları uçurmuşlar zaten 200 ns olmuş 14.600 mü ne kim alacak belirli başlı vergileri vs öne sürerek bu kadar zam yapılmamalıydı japonlarda yapıyor ama ne kadarı satılıyor mesela benim benzin pompasının arızalı olabilme ihtimalini söylüyor servis daha kapsamlı inceleme yapılacak diyelimki pompa arızalı alayım desen set olarak var ve benim setine ihtiyacım yok ama almak zorundayım bajaj öyle düşünüyor fiyatı ne kadar 750 lira sadece parça benzin pompasının motoru arabasımı var bugün bi oto yedek parçacısına gitsen 3 bar pompalar 35-40 lira şahin kartal pompası olarak başlıyor bosch alsan 100-150 arası en babası peki komple fabrikadan 800 dolara banttan çıkan abs siz modeller için söylüyorum üzerindeki o pompa kaç dolardır adı sanı belli bile değil 5 dolarmı 10 mu kusura bakmasınlar bu kan emicilikle daha çok kişi işten çıkar artık kendi bacağınamı sıkıyorlar dersiniz bindiği dalımı kesiyorlar onu ben bilememBugün motorumu aldığım bayiye uğradım, hem bir çay içeyim hem de Bn251'ler ne zaman gelecek diye bir sorayım dedim. Orada bir müşteriyle laflarken Kuralkan'ın küçülme yoluna gitmekte olduğunu, pekçok kişiyi işten çıkarmak durumunda kaldıklarını söyledi. Bajaj'ı seversiniz sevmezsiniz ayrı ama Bajaj Türkiye'nin operasyonunu ben çok başarılı buluyorum. Türkiye pazarında kısa zamanda çok farklı bir konuma geldiler. Velhasıl adamın söyledikleri doğruysa Bajaj da vergisi, ötv.si, şusu busu bu ülkeden bir cacık olmaz diye düşünüyor sanırım.
Bn251 ne zaman geliyor ve ötv zammından etkilenecek mi öğrenebildin mi bişeyler