Bajaj Pulsar 250 ikiyüzelli cc ns/rs çıkar mı?

Bajaj firması Pulsar modelinin 250 cc olanından üretip Türk pazarına sunar mı?

Çıksa ne olur son ötv zammı ile pazar iyice daralacak. Olanı satmanın stresine girmiştirler.

Şöyle düşün elinde 1tane motor bloğu var ve 2tane modelinde kullanıyorsun. Zaten zilyon tane satıyorsun. Ne die kendini 250cc ile yorasınki? NS160 neden çıktı? Çünkü NS150 çok kötü ve euro 4 norm'una uymuyordu. NS160 ile uydurabildiler ve onu satmağa başladılar?

Yardımcı olabildiysem ne mutlu...

Çıkarmaz. Bence KTM, Duke 200'ü Pulsar yüzünden durdurdu.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bugün motorumu aldığım bayiye uğradım, hem bir çay içeyim hem de Bn251'ler ne zaman gelecek diye bir sorayım dedim. Orada bir müşteriyle laflarken Kuralkan'ın küçülme yoluna gitmekte olduğunu, pekçok kişiyi işten çıkarmak durumunda kaldıklarını söyledi. Bajaj'ı seversiniz sevmezsiniz ayrı ama Bajaj Türkiye'nin operasyonunu ben çok başarılı buluyorum. Türkiye pazarında kısa zamanda çok farklı bir konuma geldiler. Velhasıl adamın söyledikleri doğruysa Bajaj da vergisi, ötv.si, şusu busu bu ülkeden bir cacık olmaz diye düşünüyor sanırım.

Bugün motorumu aldığım bayiye uğradım, hem bir çay içeyim hem de Bn251'ler ne zaman gelecek diye bir sorayım dedim. Orada bir müşteriyle laflarken Kuralkan'ın küçülme yoluna gitmekte olduğunu, pekçok kişiyi işten çıkarmak durumunda kaldıklarını söyledi. Bajaj'ı seversiniz sevmezsiniz ayrı ama Bajaj Türkiye'nin operasyonunu ben çok başarılı buluyorum. Türkiye pazarında kısa zamanda çok farklı bir konuma geldiler. Velhasıl adamın söyledikleri doğruysa Bajaj da vergisi, ötv.si, şusu busu bu ülkeden bir cacık olmaz diye düşünüyor sanırım.
Böyle olacağını kestirmek çok güç olmasa gerek yedek parçaya yapılan colgate zamlardan sonra birde servisler fiyatları uçurmuşlar zaten 200 ns olmuş 14.600 mü ne kim alacak belirli başlı vergileri vs öne sürerek bu kadar zam yapılmamalıydı japonlarda yapıyor ama ne kadarı satılıyor mesela benim benzin pompasının arızalı olabilme ihtimalini söylüyor servis daha kapsamlı inceleme yapılacak diyelimki pompa arızalı alayım desen set olarak var ve benim setine ihtiyacım yok ama almak zorundayım bajaj öyle düşünüyor fiyatı ne kadar 750 lira sadece parça benzin pompasının motoru arabasımı var bugün bi oto yedek parçacısına gitsen 3 bar pompalar 35-40 lira şahin kartal pompası olarak başlıyor bosch alsan 100-150 arası en babası peki komple fabrikadan 800 dolara banttan çıkan abs siz modeller için söylüyorum üzerindeki o pompa kaç dolardır adı sanı belli bile değil 5 dolarmı 10 mu kusura bakmasınlar bu kan emicilikle daha çok kişi işten çıkar artık kendi bacağınamı sıkıyorlar dersiniz bindiği dalımı kesiyorlar onu ben bilemem

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar