Valla onu bunu bilmemde pulsar için yorum yapicaksam rs200 den basliyim. Arkadasin 900km de sifir aldigi rs200 20km yol gidip durunca motorun ariza isigindan tut gostergedeki butun isiklari yaniyordu. Sifir motorda boyle sorunlar olmasi cok sacma. Yok yazilim yok bilmemne. Arkadas sorun varsa cikartma motoru. 4000km de 2019 ns200u olan arkadas vardi gidisine falan lafim yok. Ama ne zaman hard kapissak indigimizde motorun bir yerine kesin bisey oluyordu. Vites kolu mu kirilmadi yolda giderken ekrani birden gidip stop mu etmedi. Pulsarda cok ciddi sorun varmi yok ama alirmiyim almam. Motora sorunsuz binmek hepimizin en buyuk temennisi. 20 binde nmax aldim. 52 binde sattim ne birgun ariza isigi yakti ne birgun yolda birakti ne bigun abuk sabuk ses geldi bakimlarini hep zamaninda yaptirdim. Kafam hep rahatti. Ama pulsardakiler cok basit seyler gel gelelim benim canimi sikardi bir pulsar sahibi olsam
Katılıyorum.
Ayni sekilde arkadasimdaki puslarda bi gun ani fren yapti, arka fren basamagi kirildi

♂ Ki kampana degil disk fren, yani hareket araligi kisa o pedalin. Neyse
Dediginiz gibi ani gaz acip yuksek devir çevirirdiginde stop ediyor, ekran vs ne varsa gidiyor.
En son motora yagina sivi karismis her nasil olduysa
Elinde patladi.
Pulsarda sorun yasamayan kullanicilar genelde; pulsari uzmeyeceksin, sen onu üzersen o seni perisan eder tarzi yorum yapiyor. Yani narin kullanacaksin ki sorun cikmasin. İyi de benmi onu taşıyorum, o mu beni tasiyor
Hintliler bence kara duzen devam etmeli. Enjeksiyonmus, sivi soğutmaymış, abs imiş. Bunlari beceremiyorlar.
Daha gecenlerde gurupta biri pulsari satip, hunk aldi sebebini sordum. Arızalarıyla uğraşmaktan bıkmış, kara duzen motor arıyorum dedi.
Sözün özü bütçe aslinda, parasi olan birinin, çin veya hint mali motorlara binmek isteyeceğine asla ihtimal vermiyorum.
İmkanim olsa duke 390 alir bi daha motor değişimi dusunmem bile.