O kronik sorunları(yavaşlarken durmaya yakın debriyajı çekince stop etme, soğuk havalarda ekran resetleme) abs'li versiyonlarında bile düzeltemediler.
abs'li versiyonlarında ek olarak ön fren diski yamulması sorunu da eklendi. Düzelttikleri 2 şeyden biri koltuk sertliğini bi tık yumuşatmaları, diğeri de aküyü yatık pozisyondan dikey pozisyona getirmeleri.
Ancak ekran resetleme olayını satın alacağınız ya da kendisiniz yapabileceğiniz ufak bir aparat ekleyerek çözebiliyorsunuz(önceki sayfalarda detayları var). Ön diskin yamulması konusunda yapılacak bir şey yok, zira değişseniz de yamuluyor, aynı sorun Dominar'larda da var.
İkinci sorunuza gelirsek, motorun km'si tabii önemli ama bence km'den çok nasıl bakıldığı, nasıl kullanıldığı kısacası geçmişi önemli.
Ben 2014 model ns200'ümü 43'bin km'de iken sattım. 27500km'ye kadar her 2500km'de bir yağ+yağ filtresi değişmiştim(ben ara bakımlarda motul5100,servis eni marka kullanıyordu ), her 8 bin km'de hava filtresi, her 12bin km'de ise benzin filtresi değişmiştim(hepsi de zamanından önce yapıldı yani) . 27500 km'den sonra satana kadar yağ+yağ filtresini kitapçığındakine uygun olarak 5000km'de bir değiştim,fren hidroliklerini değiştim,30bin km'de lastik rulmanlarını değiştim vs vs Ve bunların fotolarını çektim, face'e koydum, aldığım sarf malzemelerinin faturalarını sakladım ve bunları motoru alan arkadaşa gösterdim. Fren balataları da bitmek üzereydi, değişime zamanım olmadığı için yeni fren balatalarıyla birlikte motorun bakımını da yapıp, vermiştim.
Geçmişini bilmiyorsanız bin km'deki motor bile riskli canım ülkemde. Tabii fiyat olarak çok uyguna satıyordur, "sorun çıksa da yaptırır sürerim, zarar etmem" düşüncesindesinizdir, o zaman başka.