Teşekürler tavsiyen ve güzel teklifin için. Kumaş yerine ben daha çok Acerbis Tarmac gibi bir çözüm düşünüyordum, kışlık eldiven az çok etkili ama direk rüzgar yiyince o bile banamısın demiyor.
Aşağıda Pulsara takılmış hali varda ne kadar modifiye etti bu resimdeki arkadaş bilemedim.
Rüzgarlıkta şu AS 150 ki gibi birşey olması yeterli çok uzun bir adam değilim zaten ama bazen malum İstanbul'da öyle bir rüzgar oluyor ki bütün vucuduma vuracağına boyun ve kask çevresine kadar yükseltse yeterli olur.
Aküyü garantiden değiştirdiklerinde bana servisin verdiği bilgi, bu daimi yanan farları hesaba katarak iş yapmamışlar, normalde sistemin kesmesi gerekiyor ama motor kısa bir süre yatsa bile aküyü zayıflattığını bu yüzden ekranın geç gelmesi ve marşta saati sıfırladığını söylediler. Ama bizim canavar nispeten yeni o yüzden servisin yalancısıyım.
Kısaca tembel adam için bu iki çözüme benzer ürünü nerede yaptırabilirim aslında almaya çalıştığım bilgi.
edit: Bu arada cevapla kısmını beceremmişim SOL'un mesajına itafen olacaktı. Forum acemiliğine verin.