ben servisibir türlü yazılım yüklemeye ikna edemedim. özellikle 1-3 vites arası çok zorlanıyorum ilk kalkışta bazen çok bağıyrıyor ve devir 7000 8000 e çıkıyor. dur kalklarda stop ediyor. debriyajı bırakmay başlarken sessizce duruyor. titreme yada sallanma yok. pazartesi günü 500 bakım için gidicem bakalım birkez daha baksınlar. bu arada yazılım için sorduğumda daha çok erken olduğunu kmnin çok az olduğunu motorun biraz daha kullanmam gerktiğini söylediler. ama böyle de çok zorlanıyorum. ışıklarda genelde sağda durmaya çalışıyorum stop eder diye. yüksek viteslerde sorun yok. ne yapmam gerekir.
Çünkü abs kişiyi rahatlığa alıştırır hiç bir zaman normal frenleme yapmaz nede olsa abs var der abanır frene abs bazen gecikebilir devreye giremeye bilir o şekilde abanırsan frene sıkıntı abs amacı panık fren gibi sürücü hatasından kaynaklanan durumu tolere etmek ama bizde işleyiş farklı hem bana göre normali daha iyi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
aynen gaz versende stop ediyor öyle durumda birde çıkan ses çok tuhaf cıtık die mesela motor birinci viteste yan ayaklığı açınca stop ediyor ya o esnada ses falan normal ama öbür olay ceyran ettiğinde enjeksiyondan ses geliyor