motoru sattım arkadaslar ama kac yerı aradım ellerınde yok kaldıkmı ortada ayın 6 sı dıyorlar br yerde var oda kırmızısıyah onuda ben ıstemıyorum ılla sıyah olacak bırde ındırım yapmıyorlar ona hasta oldum honda bıle 500 lıra ındırmıstı cash ı gorunce
kuzenim izmir/ödemiş bayisinde yetkili personel; bende almak istiyorum size gelişi kaç dedim duyduğum rakama inan çok şaşırdım. abi nerdeyse senin o söylediğin indirim miktarı kadar bi kar payı var yok. az değil mi dedim oda az ama iyi satış bekliyoruz çok iyi motor, geldiği gibi sattık yenisini sipariş verdik dedi.
(fiyatı söylemem ticari açıdan etik olmaz diye düşünüyorum, motor gelmeden zam yapmak ne kadar etik o ayrı konu)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ----------
hazır fırsatını bulmuşken ekrem bey'ede bi iki sorum var,
öncelikle önümüzdeki yaza getireceğiniz modeller hakkında bir planınız var mı?
(bu konu hakkında bir çalışma yapılacaksa, size halka açık bir anket yapmanızı öneririm, bu inanın sektörde bir ilk olacak ve çok ses getirecektir, müşteri odaklı çalışmış olur ve satış rakamlarını da beklediğiniz oranda garantilemiş olursunuz, ürün zaten kaliteli böyle asist yüzyılda bir gelir,bence sizde şuan gole çok yakınsınız.)
pulsar 135 (çünkü pulsar 150 eski kasa

), discover 100, boxer 100, kesin beklediğim modeller, pulsar 400cs ve pulsar 400ss modelleri de sansasyon yaratır eminim, çalışmalarınızı dikkatle takip ediyorum.
ayrıca çok merak ettiğim bir diğer konu bajaj re60, fuarda gördük ama halen bir fiyat göremedik (dolar kuru otursun diye cumhurbaşkanlığı seçimlerini mi bekliyorsunuz

)