He ederim piyasada ucuz motor alıp zırt pırt stop eden deviri dalgalanan bişey istiyosan daha neyi bekliyosun.
bak yukarda daha rodajı bitmeden ekrem abi diye geziniyorlar sen bilirsin, şaka gibisiniz yeminlen.
11bin liraya ABS'li 200cc motosiklet alıp 22500 liralık (duke 250 ABS)performansı almak istersen elbette üzülürsün, ancak piyasadaki diğer markalarla kıyasladığında f/p olarak üst sıralarda bir ürün dememiz hatalı olmaz diye düşünüyorum, forumlarda ve facebook sayfalarında yazan bütün iyi ve kötü yorumları okuyarak aldım, havalar soğuyana kadar hiç sıkıntı yaşamadım, havalar soğuyunca sabah çalıştırırken bazen ekran kapanıp tekrar açılıyor, bunun haricinde bir sorun yaşamadım. Bunun sebebi de kullandıkları akünün tam şarj edilmemesi ya da zayıf kalması.
marka babamın oğlunun değil ancak tarafsız gözle bakarsak ürünlerinde fabrika çıkışı sorunlarda çoğunlukla marka arkasında durup sorununu bir şekilde çözüyor. genelde insanlar dertsiz olduklarında değil bir sorunla karşılaşınca forumlara yazıp çözüm arıyorlar, bu nedenle buralarda sorunlu konuların fazla olması çok normal.
en sonunda her şey bütçe meselesi, eğer en kalitelisini alacak paran varsa onu al, yok düşük bütçe ile maksimum performansı almak istiyorum dersen tavsiye edebilirim.