Arkadaşlar hepinize merhaba,
Salı günü öğleden sonra Samsun dan yola çıktım ve akşam Bolu Dağında konakladım.
Çarşamba öğlen İstanbul da Kuralkan ziyareti gerçekleştirdim.
http://i.minus.com/iv8C3quvyqGtp.jpg
Beni Bağcılar daki Oktay Motor a yönlendirdi.
http://i.minus.com/iLMlxPYMQvj4B.jpg
Selçuk bey 5000 km lik Türkiye turu yapan 2 arkadaştan biri. Sağolsun motorla ilgili oldukça bilgi edindim kendisinden.
http://i.minus.com/ibvPsQf0WOXFMY.jpg
Yol boyunca tek sıkıntım sert sele oldu. Önceki sayfalarda bir arkadaş şişme yastık alarak sorunu çözdüğünü söylemişti. Sağolsun. Önerisi çok işe yaradı.:thumleft:
Bir kaç kez benzin aldım ancak henüz depoyu doldurup hepsini toplamadığımdan şu an yakıt bilgisi veremiyorum. Sonraki mesajımda yakıtı da yazarım.
Oktay motor'a geleceğinizi bilseydim bana da uğrayın derdim yahu (niyetli misiniz bilmiyorum ama) yorgunluk çay-kahvesi içerdik(bende motosikletin ekstralarını incelerdim hihihi
) Allah yolunuzu açık etsin rüzgar gibi gelin gidin sorunsuz sıkıntısız aslında yeni bi başlık açmalısın bu gezi raporu için
![]()
Valla çok iyi olurmuş. Eşim tam bir çaykolik. Oralarda çok çay aradı sokaklarda, bulamadı garip.
Ben AEA'nýn yorumlarýný gerçekçi buldum. Sadece vites konusunda yanýldý bir de lastik sorununu biraz abarttý gibi. Normalde kullanýcýlarýn bir þikayeti yok ama yüksek hýzdaki güvenliði de AEA'nýn bahsettiði gibi yeterli olmayabilir. Konfor konusunda da bence iyi bile söyledi. Kim ne derse desin fiyatýna göre iyi motor. KTM kullanýcýlarý yine kýzacaklar ama ben aradaki fiyat farkýný verip Duke 200'ü kesinlikle almam. Kalite farký var mý, tabi ki var ama bence sürerken Duke 200 o farký belli edemiyor. Fark ancak ömür konusunda olacaktýr.
bu sizin fikriniz, oda benim fikrim. ben yetersiz ve isteksiz buldum incelemeyi. bide şu alaycı, aşşağılayıcı tavırlara tilt oluyorum. 16 x hızla falan izlemedim tabiyki. ben özgürce fikrimi yazdım sizdende onay beklediğimi hatırlamıyorum! herkesin fikri kendini bağlar arkadaşım. tekrar söylüyorum, ben incelemeyi yetersiz ve isteksiz buldum. senin ne düşündüğün beni bağlamaz.

Yazmayacaktım ama dayanamadımBen AEA'nın yorumlarını gerçekçi buldum. Sadece vites konusunda yanıldı bir de lastik sorununu biraz abarttı gibi. Normalde kullanıcıların bir şikayeti yok ama yüksek hızdaki güvenliği de AEA'nın bahsettiği gibi yeterli olmayabilir. Konfor konusunda da bence iyi bile söyledi. Kim ne derse desin fiyatına göre iyi motor. KTM kullanıcıları yine kızacaklar ama ben aradaki fiyat farkını verip Duke 200'ü kesinlikle almam. Kalite farkı var mı, tabi ki var ama bence sürerken Duke 200 o farkı belli edemiyor. Fark ancak ömür konusunda olacaktır.
Yazmayacaktým ama dayanamadýmsence ömür bile yeterli bir sebeb deðilmi Ktm almak için ?
Yazacaktim sonra vazgeçtim, sonra tekrar yazma isteği geldi yazayım dedim
Ömrünün az olduğunu nereden çıkardın.
Veya;
Ktm 150 bin sorunsuz gider - pulsar 50 bin de motor değişimi mi ister. Cevap zamana bağlı ki eğer pulsar in yarı ömrü olsa gene yeter.
Insanların ön yargılarını yıkmak atom u parcalamaktan zordur derler.
Pulsar ülkemize girmese idi adamlar duke hâlâ 15 binden satacaktı. Daha ne istiyorsunuz. Pulsar ktm alacak adama bile yaradı![]()
Yazacaktim sonra vazgeçtim, sonra tekrar yazma isteği geldi yazayım dedim
Ömrünün az olduğunu nereden çıkardın.
Veya;
Ktm 150 bin sorunsuz gider - pulsar 50 bin de motor değişimi mi ister. Cevap zamana bağlı ki eğer pulsar in yarı ömrü olsa gene yeter.
Insanların ön yargılarını yıkmak atom u parcalamaktan zordur derler.
Pulsar ülkemize girmese idi adamlar duke hâlâ 15 binden satacaktı. Daha ne istiyorsunuz. Pulsar ktm alacak adama bile yaradı![]()