Evet bu sorun genellikle soğuk havada baş gösteriyor tıpkı göstergedeki jf32 sorunu gibi. Bende ikisi de havalar soğuyunca başladı ve garanti kapsamında geçen hafta akü değişimi ve burç takılarak halledildi. Anladığım kadarıyla Hindistan kendi sıcak iklimine göre üretmiş bu aletleriSoğukta sıkıntıları olabiliyor, Çok büyük sorunlar değil ikisi de 15 dk. içinde her ikisi de değiştirildi benim motorda, ama akü mevzusundan dolayı garanti kapsamında bir süre beklemek durumunda kalıyorsunuz. Akü Kuralkan tarafından karşılandığı için sanırım bir süre araştırılıp onay bekliyor, zira Bajaj'ın orjinal aküleri düşük maliyet yüzünden biraz dandik anladığım kadarıyla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------
Bildiğim kadarıyla aynılar, hatta kasaları da birebir aynı, koruma demiri v.s. gibi küçük farklar var sadece.
Takılan Akü de dandik garanti den de değiştirmek lazım onu da bir ara ama özellikle ns150 de ayak marşı olduğundan ben çok kasmıyorum valla