Klasik sorunlar bende de mevcut akü çok sıkıntılı genelde ayak marşıyla çalıştırıyorum kış aylarında gösterge kendine çok geç geliyor ve bu esnada km saymıyor krank sorunu yaşamadım şuan için çok şükür seste yok sadece garantiden debriyaj kapağı açıldı içindeki makinayla zor açılan vida benim şansıma gevsemiş bunun dışında motora anahtar değmedi
benim gordugum kadarıyla krank sorunu yasayanlar motoru yuksek devirde kullananlar ya da top speed meraklıları. belki de gerçekten bu konuda şanssız olan bir seri var. sizin kullanım sekliniz nasıldır? devir limit ışığını yakacak devirlere çıkıyor musunuz? motor yağı olarak castrol mu motul mu tercih ediyorsunuz? yağı hangi aralıklarla değiştiriyorsunuz? beş bin km işi biraz uzun geliyor sanki. gösterge sorunu ben aldığım gün bayide ilk çalışmada bile vardı. gösterge yolun yarısında geliyordu. servis aküyü beş saat şarj etti. aküyü taktık daha servisten çıkarken yine geç geldi. iki gün içinde gösterge garantiden değişti bir daha hiç görmedim geç geldiğini.