Merhaba, pulsar ns 150 sahibiyim. Kuralkan ile parça temininde sıkıntılar yaşadım. tarafıma çözüm ile alakalı iletişim sağlanmadı. umarım burası aracılığıyla iletebilirim. Ekrem ATA bey, bu formu kullanıyor, umarım onunla iletişim sağlarım. motosikletimin Ayak marşında problem vardı. Kuralkanla iletisim kurarak sorunumun garanti kapsamında çözülmesini istemiştim. Bu talebim onaylandı, ben motoru Ankara motomekanik servise 18/05/2017 tarihinde bıraktım. 19/05/2017 tarihinde parca talebinde bulundular. Eksik bir parçanın yurtdışından temin edildiği tarafima bildirildi ve bu parça 19/06/2017 tarihinde Motomekanik servise gönderildi. Ancak servis beni 22/06/2017 tarihinde arayarak parçanın yağ pompası girişiyle uyumlu olmadığını, yeni parçanın temini icin tekrar Kuralkan a göndermeleri gerektiğini söyledi. Motomekanik Servis istasyonuna motosikleti bıraktığım 18/05/2017 tarihi ile günümüze kadar geçen süre itibariyle, tarafıma teslim edilmesi gereken 20 iş günlük süreyi fazlasıyla geçmiş bulunmaktalar. Garanti Belgesi Uygulama Esaslarına Dair Yönetmelik hükümlerine " Malın tamir süresi, ekli listede ilan edilen azami tamir süresini geçemez. Bu süre mala ilişkin arızanın servis istasyonuna, servis istasyonunun olmaması durumunda, malın satıcısı, bayii, acentesi, temsilciliği, ithalatçısı veya imalatçısı-üreticisinden birine bildirim tarihinden itibaren başlar. Malın arızasının 10 iş günü içerisinde giderilememesi halinde, imalatçı-üretici veya ithalatçı; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır." Ancak tarafıma herhangi bir benzer özelliklere sahip motorsiklet verilmedi. Aynı yönetmeliğin 14. maddesine göre "Tüketicinin onarım hakkını kullanmasına rağmen malın; b) Tamiri için gereken azami sürenin aşılması, durumlarında, tüketici malın ücretsiz değiştirilmesini, bedel iadesi veya ayıp oranında bedel indirimi talep edebilir." "Madde 19 - Bu Yönetmelik hükümlerine aykırı hareket edenler hakkında, Kanunun idari para cezası ile ilgili hükümleri uygulanır." Bu nedenle arızalı ve yasal süresinde tamir edilmeyen motorsikletimin ücretsiz değiştirilmesini istedim. Konunun gereği yapılmadığı takdirde Tüketici Mahkemesi'ne de başvuracağımı Kuralkan'a bildirdim. Müşteri hizmetlerini aradım tek kişi çalışıyor, müşteri yanlısı bakamıyorlar olaya. Arkadaşlar, evet motorumu seviyorum ancak bu gibi durumlardan dolayı soğudum artık. Mayısın 18 inden beri motorum yok, kullanamıyorum. 40 gün oldu. Mağdur ettiler. Hakkımı aramak zorunda bıraktılar.