Bajaj mı benelli mi ?

2017 de çift silindir bi kaç motorun piyasaya çıkmasını beklemeyi planlıyom o zamana kadar tek silindir bir motor almayı planlıyorum
1-Bajaj Pulsar
2-benelli tnt25
Arasında kaldım tnt25 in rks titanice baya benzemesi beni cihazdan soğutuyor
Kuyruk ve gösterge birebir aynı
Pulsarında baya problemi var
Şuan ki 250 cc lerede el atmak istemiyorum
2017 yı beklemeyi planlıyorum

Hangisini alayım tavsiyelerinizi bekliyorum başka model tavsiyenizide olabilirim

2017 de çift silindir bi kaç motorun piyasaya çıkmasını beklemeyi planlıyom o zamana kadar tek silindir bir motor almayı planlıyorum
1-Bajaj Pulsar
2-benelli tnt25
Arasında kaldım tnt25 in rks titanice baya benzemesi beni cihazdan soğutuyor
Kuyruk ve gösterge birebir aynı
Pulsarında baya problemi var
Şuan ki 250 cc lerede el atmak istemiyorum
2017 yı beklemeyi planlıyorum

Hangisini alayım tavsiyelerinizi bekliyorum başka model tavsiyenizide olabilirim

C şıkkı : hiçbiri....biraz bekle - para biktir-iyi bişey al...:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benelli bajajdan çok daha iyi bir motor kıyaslaması bile olmaz .Tnt25 bilmiyorum ama çift silindir olan tnt250 kaliteli torklu bir motor kullanıcılarıda genelde memnun.

İzmirde yaşıyorum burada sezon sadece 3-4 ay duruyo oda motorun üstünde sırılsıklam olmayı sevmediğimden rahat bi üç ay daha binerim 2017 kışında motoru değiştiririm düşüncesi ağır basıyor aslında

o zaman dans!! ay pulsar dicektim. 2. eli hızlı sorunu var ama serviside var ,
tnt25 fiyatına göre çok iyi motor , sorunu servisi , 2.el piyasası pulsar gibi değil.

Tnt 25,Pulsar ile kıyas kabul etmez. Gerçekten çok kaliteli ve güçlü bir motor.

Ama bizim halkımız hangisi çok satıyorsa ona yönelir.

Birinde işin içinde İtalyan var diğeri silme hint. Cevap çoktan belli.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Ben kendi motorumu bu kadar övmüyorum yahu :mrgreen:
Seneye değiştirecekseniz ve hemen satabilmek istiyorsanız Benelli zor olabilir. Servis-bayi durumu böyle giderse daha da zor olabilir.

Ama etrafınızda güvenilir servis varsa ve keyifle binmek istiyorsanız Tnt25 öneririm.

Benelli bajajdan çok daha iyi bir motor kıyaslaması bile olmaz .Tnt25 bilmiyorum ama çift silindir olan tnt250 kaliteli torklu bir motor kullanıcılarıda genelde memnun.

Evet bi ducati bide Benelli zaten.. Abartmayalım. Bajajda öyle problem filân yok kardeşim binlerce insan aldı halada binlercesi alıp satıyor. Sizin bahsettiğiniz gibi motor problemli olsaydı çoktan piyasadan silinmişti. Kimseye kulak asma bajaj almak istiyorsan git al, kullan sonra gel buraya yaz..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------

Bu arada Benelli iyi motordur motordan yana bence şüphen olmasın. Senin tereddütün servis ve yedek parça konusu olmalı. İkisininde servisinin iyi olduğunu varsayarsak Benelli daha iyi lakin öyle değil. Servis ve yedek parça konusunda bajaj bildiğin YBR gibi serviside bol yedek parçasıda.. O yüzden bajaj seçmende mantıklı olur.

Yanlış mı anlaşıldım bilmiyorum ama yine yazıyım dedim , tnt tabiki pulsardan daha iyi bir motor arkadaş ben alıp kullancağım dese idi tnt derdim (servisine rağmen) Ancak deniyor ki ben rr bekliyorum (suzuki beklediğini düşünmüyorum) şu pozisyonda en mantıklısı piyasası hızlı bir motor almaktır. Neden hızlı? RR markete girdiğinde 2.el piyasasında yaratacağı dalgadan etkilenmemek için. Hangi motoru alırsan al , 250rr piyasaya girdiğinde bir çok r25 , cbr250 tnt25-250 hatta ybrler vs vs malum sitede boy gösterecek ve otomatik olarak piyasa düşecek. Myle gizli saklı gelmesi mümkün olmadığına göre gelmesine yakın zamanda örneğin 5 hafta gibi araç hızlıca elden çıkarılabilsin diye. Ha ben bineceğim diyorsan al tnt25 , elin anahtar tutsun yada iyi bir ustan olsun o paraya taş gibi motor (selede sert taş gibi deyince bence ilk modifiye selede)

Benimde düşüncem rr suzuki ve belki tvs 301 de gelir 2017 2 . Yarısına
O zamana kadar 1 sene içinde kullanıcağım bir araç 1000 km ve altı 2016 model bi araç alıp 4-5 bin kullanıp satmak zarar ediceğim zaten farkındayım bajaj daha mantıklı geliyo piyasası daha iyi
Benelli tnt25 yeni girdi onunda durumu gözüme iyi gelse , gelecek görsem onu alıcam kararsızım haftaya birini alıcam

DKN

pulsar çıktı çıkalı yolda cbf göremez oldum. bu kadar insan kullandığına göre bajaj sevilmiş demek ki

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet bi ducati bide Benelli zaten.. Abartmayalım. Bajajda öyle problem filân yok kardeşim binlerce insan aldı halada binlercesi alıp satıyor. Sizin bahsettiğiniz gibi motor problemli olsaydı çoktan piyasadan silinmişti. Kimseye kulak asma bajaj almak istiyorsan git al, kullan sonra gel buraya yaz..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------

Bu arada Benelli iyi motordur motordan yana bence şüphen olmasın. Senin tereddütün servis ve yedek parça konusu olmalı. İkisininde servisinin iyi olduğunu varsayarsak Benelli daha iyi lakin öyle değil. Servis ve yedek parça konusunda bajaj bildiğin YBR gibi serviside bol yedek parçasıda.. O yüzden bajaj seçmende mantıklı olur.

Kıyaslaması tabiki olmaz. Pulsar kim tnt250 kim yorumumda abartı ne gördünde celallendin.Pulsarın problemleri umrumda değil 100 motordan 20 tanesi sorun çıkarıyorsa vardır bir sıkıntısı. Milletin alternatifi yok parası yok. İkinci el ve parça fiyatına göre şekil almak zorunda olduklarından fiyat performans olarak pulsar alıyorlar. Arabada şahin neyse pulsarda bu ülkede odur. Az para çok iş bakkalda bile bulunan yedek parça mantığı. Muadillerine göre o torku olmasa o parayı bile hak edecek bir motor değil. Motorundan inip birkez tnt250 ile gazla ne demek istediğimi gayet iyi anlarsın.

pulsar çıktı çıkalı yolda cbf göremez oldum. bu kadar insan kullandığına göre bajaj sevilmiş demek ki

cibif ve yibir dan millet o kadar sıkılmıs ki sen anla artik ;) ilk gelene saldirdi millet ;) hondaylan yamaho da hala dinozor kafasina devam etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar