Tabi ki tnt250 ile tnt25 arasında ciddi farklar var , ilk etapta fiyatı o kadar farklı olunca e olsun o kadar fark. Benelli ülkemizden eski tarihi olan köklü bir firma , 2005 yılında Qianjiang firmasına satıldı şu pozisyonda italyan demek ne kadar doğru bilemiyorum ama bildiğimiz çinli kalitesinde değil tabiki listedeki en iyi motor halen. Ne var ki Türkiye ayağı sıkıntılı servisi sorun . Adamların global sayfasına girin bakın benelli'nin türkiye sayfası varmı yok. Adamlar benellitürkiye diye bi sayfa açmışlar bundan benellinin haberi mi yok? motoru satana kadar bu zahmet.
Zontes demişsiniz , zontesi benim kadar savunan yoktur heralde forumda , almayıda düşünüyorum ama bu arkadaş için zontes ne alaka? Adam RR benim olacak binece üstüne vuracam kırbacı diyor. Zontes kötü motormu? bilmem.. Bi alalım binelim hatta dünyadaki ilk inceleme videosunu yapalım hep beraber görelim. En iyi ihtimal ne çıkar ooo bu paraya bu motor taş motor kız motor olsa ne olur? adam satamayacak ki.. Özel vidasız somunsuz milim birleşim mesafesiyle zontesi sok bakalım mondial servisine yanınada yanınada rubik küpü koy tam olsun.
Birinde italyan etiketi var bababa , öbürü çinli kaçkaçkaç , öbürü hintli . Hepsi ucuz ama hintlinin ne olduğu ne olmadığı piyasası da ortada. Ya gidecek pulsar alacak , ya gidecek r25 alacak , yada bekleyecek rr alacak ,hele zontes aman diyim.