Sayın Cloud verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Tek kriterim elbette yakıt değil ama psikolojik bir sınırım var ve 4lt altı benim için gayet uygun. Aslında biraz da yaz döneminde otoban kullanımım olduğu için (aşırı yakmadan ve bağırmadan) otoban seyir hızında rahat gitmek istiyorum. Bu konuda, yani motoru kullanım amacı ve şekli konusunda seninle benzer durumda olduğumuzu düşünüyorum, bu nedenle de senin deneyimlerini buradan ve bloğundan takip ediyorum. Son sözüm, bugün itibariyle pulsarımı satmış bulunuyorumama özledim keratayı.
Sayın Norton sizi Tebrik ederim. Ben de umarım sizin yakaladığınız tüketim değerlerini görürüm. Genelde sakin ve yavaş sürüşü tercih ediyorum böylece güvenli ve ekonomik oluyor.
Son olarak Kdiner, 0,3MB boyutunda söylediğin isimde bir program indirdim bunları yazarken; inşallah virüs değildir![]()
Tamam o zaman Dominar sana da uyar. Yine de fırsat bulursan bir test sürüşü yap, sonra ulan 250cc japon mu alsaydım deme. Ben fiyata takılmasam yüksek ihtimal 250cc bir japon alırdım ama aldığım dönem madden gerçekten 1000 tl'yi bile önemsediğim bir dönemdi, ki hala öyle. O yüzden yeniden Bajaj aldım.
Şimdilik memnunum, Zaten şu anda 250cc japonlar da fiyatça uçtu. Yeni xmax250 düşündürücü tabii skutır olabilir diyen için(Domiden önce ciddi ciddi düşünmüştüm, ama bir daha gelmeyecek diye ve 300cc de fiyatça uçuk olduğu için vazgeçmiştim ama getiriyor adamlar ön sipariş almaya başlamışlar, 25binTL bayılırım diyen için olabilir(açıkçası benim kullanım amacıma uygun bi alet xmax250 ama skutırı emeklilikte alırım diyorum artık.
Benim Domiyi aldığım fiyatın üstüne en az 3 - 4 bin koymadan 250cc japon alınamıyordu, ben de cebimi düşünüp, japonlara da sinir yapıp girmedim o borca.
Bu konuda da aynı ise durumun Dominar bence F/P motorudur hala, hele hele bizim gibi sakin denecek şekilde kullanan insanlar için.
Bakalım benim Midnight yatıyordu 1 haftadır ben de yarın bir turlamayı düşünüyorum kendisi ile. Özletiyor kerata.
Uyarsa belki bir kaç foto da ben atarım, yazıp duruyoruz foto moto yok
Son düzenleme: