Merhaba arkadaşlar,
Bajaj Domniar 400 kullanıcıyım. Eşime de V15 Vikrant aldımeşimle birlikte bu ağustosta 4000km'lik Karadeniz turuna çıktık ve YouTube kanalımızda yayınladık. Kanalda V15 ve Dominar ile motovlog yapıyorum, Motosiklet incelemeleri, Kamplar ve geziler mevcut.
Bir göz atmanız için link aşağıda - Henüz yeni bir kanal içeriği beğenirseniz bir aboneliğinizi alırız
https://www.youtube.com/c/MotolojiTR
Beyler yan ayaklık sallanıyo benim pek sağlam durmuyo sıkabilirmiyim ben bunun vidasını ve kaç anahtar lazım bilen varmı
Mangal yakmaya ugrasırken,abartisiz 2mt yilan gordum,zalım,kawasaki gibi sıyrıldı uzadı..foto bile çekemedim.
Kopekler bize sorun değil.cebime bir avuc mama aliyorum,sabah erken saatlerde genelde aç oluyorlar önlerine atiyorum,iki yalanıp gidiyorlar..
Götür başakşehir'e sıksınlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------
Yok baba bunlar TIR'a kafa atmaya çalışıyor. Abartısız 2metreler. Ben o yollara girmem. Bu yüzden zaten gezecek rota bulamıyorum. Köy yollarında hep çoban köpekleri. Daha böyle otobanımsı rotalar bulmam lazım. Az araç geçince hırçın oluyorlar -.-
Benim motoru anarken besmele getir ne demek sende birsey yok tvs ulan bu borumu..diye fircaladim..:cat:
Fena giderlenmişsinYalnız cidden kara düzen motor Türkiye'deki en iyi motor. Ben bunu anladım...
Eşinize aldığınız motor videosunu eşime izlettim.Esra hanım çalıştırıp kenara çekilmiş kocası denemiş bu hiç adil değil dedi.
Benden 3 pulsar 1 adetde dominar geçti.Çok şükür bu 4 enjeksiyonlu motordada sorun yaşamadım.Şans faktörü varmı derseniz vardır belki ama bu saatten sonra alacak gücümde varsa karadüzen motor almam.Hero tvs hiçbir zaman listemde olmadı.Ben pulsarlardanda memnundum dominardanda memnunum.Dominarında en sevdiğim yanı yardırmadan 150 leri görmesi.
6 bin devirde 120-125 km bandındayım.Esasen motor yardırma tepkisi vermiyor.Yardırmadan 150'leri görmesi, esasen o motorun yardırmasıBende bu saatten sonra ana kullanacağım motoru kara düzen almam. Ben hep 2.motor almanın 1 tane büyük motor kullanmaktan daha ucuz olduğunu savunuyorum. Şuan bir tane kara düzen motor alsam, işe onunla gidip gelsem, üstüne güzel bir kışlık lastik taksam daha ucuz. Yazın zaten ağır abiyi süreriz davalara
![]()
Dominarın sağlıklı en yüksek hızı nedir?
Şehirlerarası yolda en yüksek hangi hızda sürekli olarak gidilebilir?
6 bin devirde 120-125 km bandındayım.Esasen motor yardırma tepkisi vermiyor.
Stok dişli seti ile 163-167 km/sa arası kesiciye giriyor. 110km/sa bandında güzel oluyor. İstanbul-İzmir-İstanbul arası yolculuk yaptım. 163'te kesiciye giriyor die 160km/sa'de gidiyordum. Lakin benim kullandığım gibi sürmeni önermiyorum.
Dominar dayanıklılık testini benim gözümde türlü işkenceler ile geçti. Ben kendi şahsıma gözüm kapalı güveniyorum. Lakin titrememesi içinde Dişli kombinasyonlarını değiştirip bakıyoruz. O da kişinin kendisi ile alakalı. Bendeki titreşim algısı ile sendeki farklıdır. Bunlar kişisel farklar.
Öküz gibi sağlam. Aslanın heybeti ile şekillendirdik die uğraşacaklarını Öküzün kuvveti ile güçlendirdik die reklam yapsalar, daha fazla satış elde ederler
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
Dişli setini 15/45'e çevirirsen, aynı yazıyı yazabilir misin? Buradaki herkes motoru ilk aldığında dişli seti kombinasyonu ile uğraşmaz. Bende dahil...
Lastik olarak ne kullanıyorsunuz. anlas için iyi diyorlar ama arkada orijinal ebat yok. Öne anlas arkaya rosso3 taksam fantezi yapmış mı olurum.
Lastik olarak ne kullanıyorsunuz. anlas için iyi diyorlar ama arkada orijinal ebat yok. Öne anlas arkaya rosso3 taksam fantezi yapmış mı olurum.