Arkadaşlar kontakt ya da elektrik problemi yaşayan var mı?
Gidonu tam sağa çevirince elektrik geliyor ortadaykense korna marş vs hiç bir yere elektrik gelmiyor... Bu hırsızlık girişimi olmadan önce de bu elektrik sorunu başladı ve hala sorun çözülmeye çalışılıyor. Kontakta mı bir sorun var anlayamadik hala. İnşallah ciddi bir sıkıntı değildir. Motorum bir haftadır yatıyor.
Ben geçen akşam yoldayken başıma şöyle bir durum geldi, farlar havaya doğru baktığı için karsidan gelenler sürekli korna uzun kısa yaparak beni uyarıyordu

bende uzun kısa yapayım dedim, uzun yaptım kısa yapınca farlar söndü

hemen sağa çekip inceledim birşey bulamadım tabi. Sonra yeniden çalıstırınca düzeldi.
Vallaha allah razi olsun tamda pazartesi almaya gidiyordum motoru sevindim sahsen.
Biraz daha bekleyin belki 2500 olur yaza doğru?
Şahsen ben 2 ay önce alan kerizlerden Olmasaydım ve indirim olsaydı kesinlikle yazı beklerdim.
Ama 3000 hazırsa lastikle beraber almanız mantıklı. Ya da yağmurda sürmeyi düşünmeyin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------
Bu arada genç yaşta bize 300 TL gibi bir ücrete tecrübe kazandıran Bajaj ve kuralkana teşekkürler. Bir daha ne yeni çıkan bir markadan ne de daha önce milleti mağdur etmiş bir firmadan motor almam. Alıp bir ikinci el cbf150 yağ ekleye ekleye ama 80kmden sonra titreşimsiz giderim.