Bugün tekrar denedim yokuş aşağı ellerimi bırakarak yalpalama var mı diye, ben de yine olmadı, şu anda 900 km.ye geldim. Km. arttıkça bende aynı sorunla karşılaşıyor muyum bilemiyorum.
Twona arkadaşımızın sorunu çözülmeli, buna söylenecek laf yok. Sorununu çözemiyorlarsa da gerekirse ürün iadesine kadar da gitmeli. Sonuçta alınan bir ürün var ve sorun giderilememiş. Bu yalpalama olayına sorun yok, gidon iki elle tutulmalı denemez.
Bu olayın tek sevindirici yanı servisin çözüm bulmak için elinden geleni yapması, insanlardaki ön yargının bir nebze olsun kırılması için bir vesile belkide. Benim de bu motoru alırken tek endişem buydu, muhatap bulamamak, paramızla rezil olmak. Boxer alana kadar da aldığım tüm motorlarda servis, parça olaylarına öncelik vererek marka tercihi yaptım. Motorun fiyatı ne olursa olsun bir sorun yaşadığınızda bunu çözmek için uğraşacak birilerinin olduğunu bilmek güzel. Sonuçta piyasada satılan tüm ürünler kul yapımı ve hatalı olması muhtemel, önemli olan hatayı giderecek muhatap bulabilmek. Maalesef ülkemizde tüketici hakları kağıt üzerinde iyileştirilmiş gibi gözükse de pratikte çok zayıf. İnsanlar haklarını almak için ekstradan zaman ve para harcamak zorundalar. Takip ettiğim kadarıyla şimdilik servislerden çok büyük bir şikayet gelmedi, umarım ilerde de aynı şekilde hatta daha iyiye gider ve insanların servis şüphesi nedeniyle tercihlerini bu markadan yana kullanmamaları hususu değişir.