bende zaten cbf yada ybr ile kıyaslamadım 3 binlira aralığındaki modellerden örnek verdim inanki bir çok çinli 3 bin tl lik hintliden kötü değil kalite olarak aramızdaki fark benim hepsini test etmiş olmam. motor konusunda tebrübli arkadaşlar deneyip test ederse zaten aralarındaki farkı hemen anlarlar. bence pişman olmamak adına başka modellerde test edin mondial kuba ve kanuni nin modellerini şimdi tutupta tebrübesiz halinle boxer alırsan ilerde tecrübe sahibi bieisi olduğunda sana kalacak olan tek şey pişmanlık üzgünüm ama gerçek bu. boxer bana toros taksiyi anımsatıyor her şeyiyle keşke iyi olsaydı zaten bende alacaktım
Görüşlerinize saygı duymakla beraber,
Şu ana kadar kullandığım motorların hiç birisi şöyle mükemmel böyle süper ötesi diye övgü dolu sözlerle marka fanatikliği yapmadım.
150 cc ile 1000 cc arasında Chopper Naked Enduro Racing her türlü motora Allah'a şükür eski de olsa ikinci el de olsa sahip olup kullandım.
Ve şu ana kadar hiç bir motosiklet modelinin kullanıcı sayfasına girip, bu motor şöyle kötü böyle adi diye yorum da yazmadım. Yazanları da anlamıyorum. Bir motora birileri çok iyi, süper vb. yakıştırmalar yapıyorsa benim gözümde kullanıcı değil marka fanatiğidir. Ve bir motora birileri çok kötü, berbat yorumları yapıyorsa başka bir markanın fanatiği ama aynı zamanda diğer markaların düşmanıdır.
Bir motorun sadece çok kaliteli olması almak için yeterli bir kriter değildir, insanın içine sinmeli, gördüğü zaman şekli şemali hoşuna gitmeli.
Belki de sizin bahsettiğiniz markanın bilmem ne modeli daha iyidir, ama tipi benim hoşuma gitmedi? Yada Boxer'in tipi hoşuma gitmedi ama diğer markalara göre daha kaliteli? Eee ne yapmak lazım bu durumda?
Tamam tipini şeklini şemalini geçelim. Servis denilen, garanti denilen bir olgu daha var. Belki sizin bahsettiğiniz marka çok çok süper ultra hiper bir motosiklet üretiyor, ama ben servisine güvenmiyorsam ?
Kısacası, insanlar sizin yada benzer kullanıcıların yazdıklarını artık pek kafasına takmıyor, hatta umursamıyor, fikirleri sayenizde değişmiyor.
Belki gerçekten yardımcı olmak için çalışıyorsunuz ama, itici oluyorsunuz farkında değilsiniz.
Ben de sizin kullandığınız motosiklet hakkında berbat, beş para etmez diye forumda gezinsem, beni ne kadar severdiniz?