Bahçelievlerde Feci Kaza..Düşen Motorcuyu Kamyon Ezmiş(Fotosuz)

çok üzüldüm. Allah ailesine sabır versin. keşke hiç kaza olmasa ya lütfen arkadaslar herzamankinden daha çok dikkat.
izmitte ben motoru aldığımdan beri (2,5 ay) 5 kişi motorcu dostumuz öldü. bu da işin acı tarafı.
Allah rahmet eylesin.

hep derler ya motorcular şöyle motorcular böyle.....
bakın adamın üzeri full koruma kask+eldiven+mont ama ya arkadakı gelen kamyonu kullanan öküzün beynı neredekı acaba...
adama hiç bişey olmaz emınım 2 ay yatar çıkar...
ALLAH RAHMET EYLESIN GERİDE KALANLARINA SABIR....
ALLAH HEPİNİZİ BÖYLE BİR SONDAN KORUSUN....

PEJO İLE 130 YAPTIM CBR125 LE 160 YAPTIM DIYEREK ÖVUNUNEN ARKADAŞLARA İTHAFTIR..

Moderatör (forrap)
Offffff offf ya abi çok kötü oldum yaa:pale: Bunlar filmden kareler değil,gerçek hayattan kareler,hiç kimseyi öyle görmek istemem düşmanımı bile...Aman arkadaşlar herkes çok dikkatli olsun motor gerçektende arabaya nazaran daha tehlikeli...Bende her ne kadar motosiklet tutkunu olsamda bunu kabul etmek lazım,arabada öyle bi kaza olmazdı,adam arabanın üzerinden düşemezdi...Kask,mont herşey olsa da bu tür kazalar da maalesef işe yaramayabiliyor.Aman dikkat edin arkadaşlar bizim tutkumuz biraz tehlikeli bi tutku kabul etmek lazım...Allah rahmet eylesin,kalanlara dayanma gücü versin.Herkes bu gece bi fatihayı esirgememeli bence motorcu kardeşimizden,onun ölümü çok kötü oldu umarım öbür dünyada rahat eder...:pale:

allah rahmet eylesın allah sevdıklerıne sabır versın ne olur yavas arkadaslar kımseyı uzmeyelım

Ailesine ve yakınlarına sabır,merhuma da allahtan rahmet diliyorum;Mekanı cennet olsun.:salut:

Başımız sağ olsun Allah geride kalanlara sabır versin. Allah rahmet eylesin.
Daha dikkatli olalım günüzleri farlarımızı açık tutalım ve en önemlisi nasıl bi motora biniyo olursak olalım güvenlik ekipmanlarımız tam olsun

vefat eden arkadışımız için bgün siyah avatar koyuyorum

Allah Rahmet Eylesin.lütfen Daha Dikkatli Olalim Ama Bitek Motor Kullanicilarinin Dikkatli Olmasi Gerekmiyor.araba Kullanan Arkadşlar Lütfen Sizde Dikkatli Olun.yollada üstümüze Gelmeyin....

Denizli İl Temsilcisi
Allah Rahmet eylesin ailesine başsağlığı dilerim:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hepimizin başı sağ olsun.Mekanı cennet olsun.Allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin:salut: Umarım böyle haberleri bir daha hiç duymayız ve yaşamayız:salut:

Karşı şeritten geçerken gördüm. Kask ezilmişti. Korumanın yetersiz kaldığını görmek korkutucu.

Allah rahmet eylesin. Kazaya sebep olan sorumsuz sürücüleri de lanetliyorum.

Akşam o yoldan geçip eve gideceğim. Oradan geçişim sıkıntı ve üzüntü verici olacak.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne yazıkki motor kazası sezonu acıldı.her boyle kaza duydugumda kahroluyorum.cok dikaktli olmak lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar