Bahçelievlerde Feci Kaza..Düşen Motorcuyu Kamyon Ezmiş(Fotosuz)

MD..den profi66 kardeşimizden alıntıdır...başımız sağolsun...

BAHÇELİEVLERDE FECİ KAZA...
ADI İBRAHİM MERSİN
AYRICA MOTOR NİNJA ZX 10 R SİYAH
25-30 YAŞLARINDA

Resimler silinmiştir.. Bu gibi kaza görüntülerini foruma lütfen eklemeyin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya bende münübüsle geçerken gördüm kazayı başımız sağolsun arkadaşlar lütfen daha fazla dikkat

CUM

çok kötü görüntüler çok acı verici , allah tüm yakınlarına sabır versin , içim çok kötü oldu arkadaşlar her zaman dikkatli olalım , bu şekilde bir son hiçbirimiz istemeyiz keşke bu haberi görmeseydim bütün moralim bozuldu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yapmayın arkadaşlar. ne olur yapmayın. (gözlerim doldu yemin ederim yaaa) :salut:

arkadaşlar bu arkadaşın Motordelisi sitesinin moderatörü lowflayer olabileceği sanılıyor...çünkü üzerinde MD tişörtü varmış ve arkasında lowflayer yazıyormuş...İstanbuldan öğrenci bir arkadaşdı...inşallah o değildir...

oysa acım iki katına çıkar...allahtan sabır dilerim annesine babasına sevdiklerine...

olay sabah 10:30 11 sıralarında oldu sanırım bende telsizden duymuştum ama inanın bir günde şu memlekette o kadar çok kaza oluyorki bunlar sadece bildiklerimiz.Şunu hiç bir zaman unutmamamız lazım kurallara uymak ve dikkat,ceza yememek için değil hayatımız için şart.
allah rahmet eylesin yakınlarınada sabır versin..

Allah rahmet eylesin,ailesine sabırlıklar dilerim..
ARKASAŞLAR NOLUR DAHA DİKKATLİ......

sakin temkinli kullanalım arkadaşlar bende bugün dehşet kullanıodum şimdi bunu okuyunca çok kötü oldum...allah yakınlarına sabır versin..

Super Moderator
bütün motor camiasının başı sağolsun arkadaşlar
lütfen dikkatli kullanın motorlarınızı hız yapıcam diye sevdiklerinizi sizi sevenleri kahretmeyin tekrar başımız sağolsun

Ya tüylerim ürperdi yemin ederim. Arkadaşlar öncelikle ailesinin başta olmak üzere Hepimizin başı sağ olsun. Dikkat dikkat diyoruz fakat daha yazın başlarında birsürü motor kazaları olmaya başladı. Lütfen Hepimiz Çok Daha Dikkatli olalım başımıza bunlar gelmesin. Daha Gencecik bir arkadaşımız daha Rahmetli oldu işte....Diğer sürücüler de bizleri daha bir dikkate almaya başlasalar diyorum artık alışmaları gerekir Trafikte Motor sayısı gün geçtikçe sürekli artıyor. Her an heryerde motor olabilir diye daha dikkatli olmaları gerekirken maalesef kesinlikle dikkate alınmıyoruz....(Bağzı duyarlı Şoförler hariç....)

allah rahmet eylesin kazayı duyunca oraya hareket ettim ama yetişemedim.ailesine allah sabır versin.lütfen daha dikkat

tüylerim ürperdi.
dilim tutuldu resmen...
:salut: :salut: :salut:

Allah'tan rahmet diliyorum.
Yattığı yerde utandırmasın, kalanlara dayanma gücü versin.

şoktayım bu nedir ya..bu yıl zx10r ın gördüğüm 3.kaza haberi...

umarım böyle devam etmez..yoksa bu motorun uğursuz olduğunu düüşneceğim:(
başımız sağolsun..

allah ailesine sabır versin
allah rahmet eylesin

huzur içinde yatsın kardeşimiz geride bıraktıklarına sabır ihsan eylesin allah......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar