Bahçelievlerde Feci Kaza..Düşen Motorcuyu Kamyon Ezmiş(Fotosuz)

Arkadaşlar radyoda dün akşam bir programda bir not okundu. Cuma günü saat 10'da Merter'de motor kazaları protesto edilecekmiş. Bütün motorcuları oraya bekliyorlardı.

Programı yarım kulak dinlediğim için çok sonra uyandım. Zannedersem bu olayla ilgili bir konu. Konu ile ilgili detaylı bilgisi olanların topic açarak herkesi haberdar etsin. Kesin hatırladığım şey buluşma noktası Merter MC Donalds ve orada başka bir ölümlü olay olmuş

sanırım ve korkarım bu kaza şanlı'nın şahit olduğu kaza Allah rahmet eylesin

scud' Alıntı:
Arkadaşlar radyoda dün akşam bir programda bir not okundu. Cuma günü saat 10'da Merter'de motor kazaları protesto edilecekmiş. Bütün motorcuları oraya bekliyorlardı.

Programı yarım kulak dinlediğim için çok sonra uyandım. Zannedersem bu olayla ilgili bir konu. Konu ile ilgili detaylı bilgisi olanların topic açarak herkesi haberdar etsin. Kesin hatırladığım şey buluşma noktası Merter MC Donalds ve orada başka bir ölümlü olay olmuş

Biraz önce haberlerde izledim.Kazanın olduğu yerde motorcular toplanıp protesto etmiş.Bizden gidenler var mı acaba ??

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Allah rahmet eylesin.Çok üzüldüm.

mrb arkadaşlar çok üzüldüm ya
allah korusun daha dikkatli sürelim şu makinaları arkadaşlar

ALLAH RAHMET,SEVDİKLERİNE SABIR EYLESİN

Canim Arkadaşim Allah'im Seni Nur İçinde Yatirsin

CANIM ARKADAŞIM NSL KIYDILAR SANA YAA O ŞEREFSİZİN YAKALANMASINA LÜTFEN YARDIMCI OLUN İBRAHİM GİBİ MUHTEŞEM GENCECİK Bİ İNSANA NSL KIYDILAR YAAA
SEN HEP KALBİMDEYDİN HER ZAMANDA KALBİMDE KALACAKSIN CANIM ARKADAŞIM SENİ ÇOK SEWİYORUM ALLAHIM GÜNAHLARI WARSA ONU AFFET RABBİM AİLESİNE TÜM YAKINLARINA SABIR WERSİN İNŞ.

merhaba arkadaslar ben ölen rahmetli gencin ailesine bassaglıgı diliyorum sabır rahmetli genc tanıyordum eskiden birkac sne öncee orda oturuyorduk ve tanısmıstık cok espirili bri oldugunu hatırlıyorum ama annem tanırdı annesi arkadasıydı carpan sürücüye birsey söylemeden edemicem çünkü ölen gencin aamcası ve babaannesi suanda oturdumuz evin tam karsımızda oturuyor o babası abisinin aglayısı hle abisi kardessiz bırakan annesi tek kelimeyle perişan nasıl için dayanoyor hiç mi acımıyosun ates düstügü yerii yakar ve yasayan ölü gbiler ey serefsiz sürücü umarım ALLAHU TEALA sni cezalandırır kac kacabildin kadar ama elbet bri görür bulunman için ALLAHA dua ediyorum tanıdıklarınıza bu olayı anlatın herkese bri olmazsa bri duyacak o serefsizin yakınlarından bir vicdanlı ihbar eder olayı takip eden kuryeler aileyi bulun bagcılar oyak bankın üstü ve duyduma gre ev almişlar gtceklerdi simdi annesi için vazgecmişler kurye tanıdıkları olanlarada anlatın mahalle acıdan inledi birde onları düşünün herkes bu olayı birilerine anlatsın ve ölene bir fatiha okuyun ben okuyorum varya bende annemle gtcektim öss hazırlanıom vazgectim keske gtseydim son grüşüm olucakmıs

az önce yazıyı yazan bendim adım songül sönmez fatma sönmezin kızıyım annemin oyak banktan komsusuydu ayse teyze bulunacak oglunun katili sna gri getirmesde diger oğlun için dayanmalısın gerci ates düştüğü yri yakar sabır diliom bu olayı her tanıdıma söylüorum belki katili tanıyan brileri cıkar

inanılmaz üzüldüm çok songül sönmez

Son düzenleme:
setr74' Alıntı:
sanırım ve korkarım bu kaza şanlı'nın şahit olduğu kaza Allah rahmet eylesin

bu şanlı kim acaba tanıyan varmı eğer çarpanı gördüyse eminim plakasını almıştır.lütfen yazın o şerefsiz bulunmalı mutlaka..

ey yücee rabbim en güzel duygular kadar acılara vesile olan ALLAHIM takdirinden sual olunmaz yardım et ALLAHIM bulunsun katiller manavdan ehliyet alır gbi alıyorlar paraa hırsı yüzünden canlar yanıyor ey katilin ailesi bilemeyiz nasıl varlıklarsınız ama azıcık evladınıza din ahlak vicdan vermediniz mi doğurmakla iş btmiyor düşünerek kimsenin canınıııı yakmıcam die sürülse belki bir bir umut kurtulurdu belki ALLAHIN biçtiği ömür ama katil cekmelisi cezanı belki köyüne kactın belki haberleri olayı takip ettiriyosun izliyosun

Allah ailesine sabırlar versin,kendisinede rahmet etsin...merak ettim kusur rahmetlide miymiş?

Hiç Mi Vicdanin Sizlamiyor Için Acimiyor Bee şerefsiz?

kimseler merak etmesin melek yüzlümün hiç bir suçu yok bu olayda.tüm suç kaçan we hala bulunamayan şerefsizin...geçen gün baş sağlığına ibrahimin ailesinin yanına gittim annesi başta olmak üzere tüm aile perişan haldeler bee şerefsiz hiç mi vicdanın yok nsl bi insanlık sende ki nereye kadar kaçacaksın nereye kadar kardeşime yaptıkların cezasız mı kalacak sanıyorsun er yada geç cezanı çekeceksin ama teslim olman senin için daha ii her geçen dakika senin zararına işliyor bunları sende çok ii biliyorsun bu aileyi ibrahimin sewenlerini daha fazla üzmeden teslim ol din Allah vicdan da mı yok sende be adam?
LÜTFEN OLAYI GÖRENLER YARDIMCI OLUN 10 GÜNDÜR BU KATİL RAHATLIKLA DOLAŞIYOR AYNI GÖKYÜZÜNÜ PAYLAŞIYOR BİZLERLE LÜTFEN O ŞEREFSİZİN BULUNMASINA YARDIMCI OLUN...
DİLERİM YÜCE ALLAHIM SENİNDEN DE BUNUN ACISINI ÇIKARIR ELBET SENİN DE CANINDAN ÇOK SEWDİĞİN BİRİ WARDIR ETRAFINDA ELBET BU ACI SENDEN ÇIKACAK TESLİM BEE ŞEREFSİZ TESLİM OL

MELEK YÜZLÜM RAHAT UYU CENETTİN EN GÜZEL YERİ SENİNDİR KANIN ASLA YERDE KALMIYACAK ALLAHIM SENİ NURLAR İÇİNDE YATIRSIN İNŞALLAH

lailaa' Alıntı:
bu şanlı kim acaba tanıyan varmı eğer çarpanı gördüyse eminim plakasını almıştır.lütfen yazın o şerefsiz bulunmalı mutlaka..

çok özür diliyorum inanın bu gün yeni gördüm Pelin hanım başımız sağolsun Allahtan rahmet diliyorum ne yazıkki arkadaşlar plakasını almamışlar o hayvanın ve korktuğum gibi sevdiğimiz bir arkadaşımızda olay yeri yakınındaymış fakat sıkıştıran aracın plakası alınamamış. çok çok özür diliyorum

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12180&page=36&highlight=zealsun

ALLAH rahmet eylesin buradanda ailesine başınız sağolsun dileklerimle

pelin hanım Allahtan ailesine ve sevenlerine sabır dilerim...ateş hep düştüğü yeri yakmıştır...ne desem cümlelerimi boş hissediyorum...allah kimseye sevdiklerinin ve evlatlarının acısını yaşatmasın...belki o şahıs bulunamayacak ama bir Müslüman evladı olarak Allahın varlığına ve gücüne inanan biri olarak adaletin hiçmi tecelli etmeyeceğini düşünürsünüz...

Allahtan Rahmet dilerim..Mekanı Cennat olur inşalla..:salut:
Olmasa buna benzer haberler ne güzel olurdu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar