Herkesin olduğu gibi benimde ailem motora karşıydı babam hariç...
babam üniversite mezunu annem,dedem,anneannem lise,ilkokul vs ama babamda bana scooter alacak kadar para vardı, dedemde ise 0 km suzuki Srad1000 !!!
babam uzun konuşmalar sonunda ikna oldu... Beni sevdiği için çok içine sinmesede benim sevdiğimi o da sevdi... Ne de olsa kültürlü adam, en azından adam yerine koyup beni dinliyor_? Dur bakalım bu çocuk bu motoru neden bu kadar çok istiyor die merak ediyor _? ki bence de doğrusu bu adamcağızın parası olsa suzuki de alır...Ama ilk başlarda beni dinlemesi bile bana yetti..Allah ım deim şükürler olsun ailemden bir kişide mantık var,akıl var....
Diğerlerine gidiyorum kapıdan diorum ki, scooter alcam tanıdık bayiie beraber gidelim, biz sana motor almayız diyip kapıda bırakıyolar,arkalarını dönüp gidiolar,5ytl çok deil 5ytl benzin parası istiosun _??? Nerde gördüm seni muhabbeti oluyor...
şimdi scooterım var, kısmetse ağutos sonu gibi ilk kullandığım motor olan 2001 srad 600e dönüş yapıcam...
şimdi ailemden istiyorum mantıksız mantıksız şeyler sölüyorlar... Motor olmaz...Neden ? diorum ..Nedeni yok..vercekleri cevap yok!!!( babam hariç)
Burdan şuraya gelmek istiyorum; kendi paramla almaya karar verdim tüketici kredisi ile alıcam,Allah tan bi mani çıkmazsa ağustos sonu motoruma kavuşurum.Bence aileden istemekten çok önce kendi imkanlarımız dahilinde almaya çalışalım. İllaki aileden isteyeceksekde scooter gibi küçük şeyler isteyelim belki kötü şeyler yapmadığımızı görürlerse büyütmemize izin verirler.
Aileler şunu çok iyi anlamalı; çocuklarına motor almayarak onları ölümden koruduklarını zannediyorlar FAKAT; BİLMİYORLAR Kİ MOTORU OLMAYAN ÇOCUK O MOTORA SAHİP OLAMADAĞI İÇİN HER GÜN ÖLÜYOR!!!