geçmiş olsun onur. çok üzüldüm vallahi.ale:
yeni motordu hemde ama olcağı varmış. köpeklere bende bi kaç kez kondurdum yandanson gezimde hatta seyitgazi civarnda 2 tane köpek yolun sağından gidiyolardı ben yaklaşınca ürktü hayvan ben anında kilitledim tekerleri motorun önü frenden dolayı çöktü son anda kurtardım çarpmayı.
kalıcı bişey yok ya sende buna şükür kardeşim canın saolsun ama deneyim oldu sana işte.![]()
Onur'um msn'den söyleyince valla duymuş oldum..
Konuyu tam olarak okudum ve üzüldüm be...
Büyük geçmiş olsun...Allah beterinden sakındırsın..
Kask ve korumaların önemi birkez daha malesef bir kaza sonucu
ortaya çıkıyor...
Dilerim ki bu konuyu tüm site üyesi ve misafirlerimiz okusun..Kask..Kask..Kask...
İşte acı bir gerçek daha ....Okuyun ve düşünün..
.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/43934-bes-motosiklete-bir-kask.html
arkdaslar bende demin kendimden cok sevdiğim motorumla kaza gecirdim motor sevgisi bole olsa gerek motorumun karşısına gecip agladım ve hala cok moralim bozuk bu benim ilk motorumdu ve ole üzgünümki allah kimseni basına vermesin bole bişeyale:
motorumla virajı tam donerken gazı fazla acınca motrun arkaası bi saga bi sola gidi verdi zaten sonrasın hatırlamak bile istemiorum motoruma baktom gece grduğüm kadarrıyla bi arka tutacak sıyrılmış biraz bide sinyallerin uçları cizik ama bunu örmem bile benim içimin gitmesine yetti motorumu cok seviordum