ben öfkeli değilim, ve gayet sakinim ama, sen vukuat adamsın demek başın hiç beladan kurtulmuyor demek istiyosun, tamam sen yollarda 1,500,000km yapmışsındır bizi cebimizden çıkarırsın, zaten bu tür olaylarda haklı olsan bile ilk önce sana suçlu gözüyle bakılır.iğneleyici konuşmuyorum,yazılanları duygularınla okuyacağına öfkelerinden arındırılmış olarak okumanı tavsiye ederim
ben 25 yılda yollarda 1.500.000 km yi devirdim.Nasıl sağ kaldığımı zannediyorsun?
okuduğunu anlamamakta ısrar ediyorsun.
Vukuat lafı geçince kendini kusurlu sanıyorsun.
Kusur kimde olursa olsun bir vaka'dır,yani vukuat vardır.
Trafikte karşındakilere öküz muamelesi yap demek istiyorum ben.
İşte o zaman kendini koruyabilirsin.
Senin önüne de bir dişi öküz çıkmış işte.Ama kendini de kusursuz zannetme.
Sen kadına çarpsaydın 120 km süratle kusurun ne kadarını sana yazacaklarını da tahmin edersin artık.
aynen çok haklısın:cat:çarpıp sadece onu öldürsen adam yerine koyup bide üstüne sen suçlu olup aldığın cezayamı yanarsın haksızlığa uğradığına mı çektiğin vicdan azabınamı neyse allah onu değil seni korumuş
ben öfkeli değilim, ve gayet sakinim ama, sen vukuat adamsın demek başın hiç beladan kurtulmuyor demek istiyosun, tamam sen yollarda 1,500,000km yapmışsındır bizi cebimizden çıkarırsın, zaten bu tür olaylarda haklı olsan bile ilk önce sana suçlu gözüyle bakılır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 AM ----------
aynen çok haklısın:cat:
sana karşı bir ayıp yaptıysam kusura bakma, fotoğraftaki senmisin bilmiyorum ama sonuçta benden yaşça büyüksün ve tecrübelisin, kimseyi kırmak istemem:cat:tamam kardeşim sen haklısın yazdıklarımı boşver bildiğin yoldan devam et.Yolun açık olsun.
Edremitli senin her günün vukuat mı be kardeşim?
Trafiğe çıkmak öküz sürüsüne dalmak gibidir ve buna göre tedbir alman gerekirr,aksi halde bundan çok kötüleri ile karşılasırsın
şu 15 gün içinde başıma gelmeyen kalmadı çocuklar aynamı kırdı, sahilde kız arkdaşımla otururken iki tane serseri yanımızda küfürlü konuşuyordu kavga ettim, bide bu olay üstüne üstükusta geçmiş olsunda sendede her hafta bi adrinalin var he![]()
Bu sabah işe giderken anayoldan edremite gidiyordum, hızım yaklaşık 120 / 130km, arkamdan da beni 50mt mesafede takip eden iki otomobil var, birden bire bir kadın yolun ortasına kendini atıı, ve sanki gezi yolunda yürür gibi yürümeye başladı, korna basıp uyarıyorum hala yürümeye devam ediyor, bunun duracağı yok diyip bende kadını sol taraftan geçeyim dedim, ve ben tam kendimi sola attım, bu sefer kadın beni görüp ilk önce yolun ortasında durdu, sonra gerisin geriye koşmaya başladı, inanırmısınız kadına vurmam an meselesiydi, motosikleti aynası kadını teğet geçti, neyse kazayı atlattım az ilerde durdum sen manyakmısın gerizekalı kadın, az kalsın ikimzide ölecektik dedim, kadının bana söylediği söz ne biliyormusunuz, burada motorla gidilirmi, bide küfür etti:cat:çok zoruma gitti, dua edeceğine bana küfür etti:silent:
şu 15 gün içinde başıma gelmeyen kalmadı çocuklar aynamı kırdı, sahilde kız arkdaşımla otururken iki tane serseri yanımızda küfürlü konuşuyordu kavga ettim, bide bu olay üstüne üstükr:
r: bi horoz kestirip kan akıtıcam