size garip gelecek ama
arabalar genelde agresif motosiklet sürücüleriyle uğraşmazlar. ciddiyim.
ne zaman yavaş gideyim desem araba şöförleriyle papaz oluyorum.
------------
*motorunuz yapabiliyorsa ışıklarda kalkışı biraz hızlı yapın ve arabalardan kendinizi ayırın, yapamıyorsanız ışıklarda kendinizi arkaya saklayın ve bırakın arabalar önden gitsin. her halukarda beraber hareket etmemeye çalışın.
*giderken yolu ortalayın ve kesinlikle trafiğin akışından daha yavaş sürmeyin, çok daha fazla arabayla muhatap olmaya başlarsınız.
*yeterince hızlı gidemiyorum diyorsanız en ideali zannımca orta şeridin sağ kısmıdır.
*
gözünüz önde olduğu kadar arkada da olsun. sol şeritten giden arabalar(çok nadir istisnalar olmakla beraber) başınıza bela olmazlar onlar zaten sizi normal şartlarda geçmektedir. asıl tehlike sağ şeritten geçmeye çalışan dall..malardır ki genelde bunlar zihnen gelişmemiş otomobil veya minibüs şöförleridir.
*giderken her zaman önünüzde durumu kurtarma boşluğu olsun, bunun için şeridin neresinden gideceğinize duruma göre karar verin. unutmayın motosikletler araçların arasındaki boşluklara sığarlar. önden veya arkadan her türlü tehlike durumunda -kaçacak daha güvenli bir yer yoksa- buralara sığının.
*solladığınız hareket halindeki araçların -hele ki dönüş yerlerinde- hiçbirinden 20-30 kmh den daha fazla hızlı olmamaya çalışın (20 ile bile gitse), her kavşakta her yaya geçidinde gazınızı kısın.
*altınızdaki motor karakterinize uygun olsun. kendinizi kandırmayın, hayal kurmayın, sürebileceğiniz motora binin.
*motosiklet korku değil aksine cesaret ve tam konsantrasyon işidir. yola iyi konsantre olamıyorsanız, ben buna yolu okumak diyorum, bu işi bırakın. endişe nin fazlası dikkat dağıtır, korkuyla bu iş yürümez.
dolmuşum biraz

bunlar benim naçizane tecrübelerimdir, geçerliliği tartışılabilir.
ne kadar usta sürücü olsak ne kadar dikkatli gitsek te kaza yapabiliriz, ona da takdir-i İlahi deniyor. bu konuda bize düşen dua etmek

Rabbim, hepimizi kazadan, beladan korusun.