[Aydın - MT]

1250 liraya Satılık Kanuni Rokko 150 scooter
AYDIN MERKEZ

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaşlar ağustos geldi çattı ama!!!kimseler yok toplanmak için.

slm arkadaşlar ben de Aydın'dayım.
bu yıl A2 ehliyet almayı düşünüyorum:cat:
Etkinliklerinize katılmak isterim:bounce: (yaşım 18)

slm aydın mt.biz denizli mt olarak 29 agustos sabahı yola cıkıp kusadasına gitmeyi düşünüyoruz sizleride aramazda görmekten mutluluk duyarız.ctesi saat 8:00 veya 8:30 gibi aydında oluruz molalara göre değişebilir.irtibat için denizli mtye yazabilirsiniz.gerekirse aydına geldiğimizde telefonlaşıp buluşma ayarlayabilirz.detaylı bilgi denizli mtde.

cumartesi gunu geliyoruz kusadasına beklerim kardeşim.aydın nazilli civarında cok motosiklet var ama.neyse gençlik gelmek isteyen irtibata gecsin denizli mtye gelemiyecek olanlarda sölesin sorun değil mola verir tanışmıs oluruz.

539 260 02 47 burdan ulaşırsın en geç 10 gibi adada oluruz.o saatlerde ara nerde oldugumuzu söleriz oraya gelirsin.

tmm size ulasacagım Merakla Bekliyorum

Kask Ve Korumalıklarınızı Mutlaka Takın Yolunuz Acık Olsun

slm ben bi aydın lı olarak pek fazla faaliyet göremiyorum eğer bakarsak diğer illerde herkez grubunu oluşturmuş turlara bile çıkıyolar ama bizim buna bi son vermemiz gerek benim size bir sorum olacak sizce honda cbr 125r yoksa yamaha ybr 125 mi? lütfen cwp yazın

valla hacı ben olsam ybr 125 alırdım nedenini bilmiyom ama o motorlar hoşuma gidiyo.bu arada gezi istiyorsan ctesi sabah kusadasına gidiyoruz denizli mt olarak beklerim.

Ben Katılıyorum...Kuşadasında Kamp Olarak Bildiginiz Yer Varmı arkadaslar Denizli MT Çadırlarıyla geliyorlar Sevgi Plajı Veya Milli Park Uygun Olurmu Onlar İçin.

Kasım sonu Motoruma kavuscam.Yuan F5.Fukarayız Napalım cbr125 alamıyoruz :D

selam beyler bende kuşadasındanım. mondial 150zc'm var. motorum 700km ye geldi. artık motoru yavaş yavaş açmak için uzun mesafeli geziler yapmaya başlamayı düşünüyorum. katılan olursa sevinirim....

çin malı daha almadım 1 ay içinde alıcam alıcıyla anlatık maasımın yatmasını bekliyorum ben 1250tl alcam bu fiyatta hepsi.Sorun Olmaz Motorları degişir öyle gezeriz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:44 AM ----------

30 ağustos kurtulus bayramınızı kutlu olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar