[Aydın - MT]

...................................................

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------

hımm..Görüşelim bi ara o zaman gezi falan bişeyler yaparız..
[email protected] :cat:

yapalım yapalım en kısa zamanda (özelden ulasırım sana)

eeeeee aydının efeleri nerdesiniz bi tek bizmi varız 2 teker sevdalısı.:cherry:

Arkadaşlar honda beat lerinizle en fazla kaç km yaptınız?Benim motoru karşılaştırıcam da.

Aydında gitcek yer bulamıyorum doğru düzgün.Bildiğiniz güzel yerler var mı?Merkez dışında...Aydın merkez de motor kullanıcıları benimle irtibata geçebilir mi?Bir tanışalım...

Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Aydınlı arkadaslardan yardım beklıyorum

Merhaba.
ınternette aydın da bı motor buldum daha tam anlasmadık ama anlassak bıle motoru gormem gerekıyor bende nevsehırde yasadıgım ıcın aydına kadar gelıp motoru gorme ımkanım yok.bana bu konuda guvenebılecegım yardımcı olabılecek bırısı olursa cok sevınırım.
Sımdıden tesekkur ederım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba Aydın Mt.
Istanbul'da yaşıyorum Aydın'a motosiklet almaya geleceğim.
Bana Aydın'da yardımcı olabilecek ve beraber motora bakabileceğim bir arkadaş arıyorum.
Uçakla gelip(izmir aktarmalı) motoru alıp ya trenle ya da otobüs ile(motor bagajda)Istanbula döneceğim.
Bana çok kısa zamanını ayırabilecek birileri varmı Aydın MT de?
Yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum.
Teşekkürler...

€nergy;1956009' Alıntı:
Merhaba Aydın Mt.
Istanbul'da yaşıyorum Aydın'a motosiklet almaya geleceğim.
Bana Aydın'da yardımcı olabilecek ve beraber motora bakabileceğim bir arkadaş arıyorum.
Uçakla gelip(izmir aktarmalı) motoru alıp ya trenle ya da otobüs ile(motor bagajda)Istanbula döneceğim.
Bana çok kısa zamanını ayırabilecek birileri varmı Aydın MT de?
Yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum.
Teşekkürler...

gel gel biz varız :D hYIRLI OLSUN eger didime gelirsen belkeriz
[email protected]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar