[Aydın - MT]

Kuşadası Söke Yolunda Ölen Abimize Allah Rahmet Eglesin...

Arkdaslar

mondial rs151
monero Angel 150
asya motor bu stili

kuşadasında nerden alabilirim Yada 2.el Cok Temiz nerden Bulabilirim?

mondial rs151
monero Angel 150
asya motor bu stili

Motosikleti
Hornet
mondial rs151
monero Angel 150
asya motor bu stili

Benim motora ne dersin fiyatı yüksek gelebilir.
Çünki aldığım yerin düşüncesini söylüyorum 0'ından daha temiz daha bakımlı vede gösterişlidir kendisi:p

Şuan pasif Ama yarına aktif olur..

Özellikler fiyatı falan hepsi yaziyo;)

http://www.sahibinden.com/bu_firsat...atiyorum_-03WQQaXQQ18832328WQQpXQQdisplayitem

bende

meraba ben de didimden etkinliklerimiz olursa katılmak isterim. Ancak gördüğüm kadarıyla Aydın olarak bir grup oluşturamıyoruz .

bende didimliyim yanlız gezilerimiz olursa gelirim en fazla 45 basıyor benim alet 50 cc oldugu için beni geride bırakmayın xP http://www.kubamotor.com.tr/db705_yeni.htm

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:54 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/almak-isteyenler/75860-yan-sepet-yardim.html bu konuya bakabilirmisiniz aydınlılar olarak yardıma ihtiyacım var yan sepet ile ilgili

herhese selamlar bende yarı aydınlı(anne tarafından) olarak aranızdayım:) 21 hazıranda didimde akbükte olacağım büyük ihtimalle didimdeki MT ci arkdaslarla tanışmak isterim inşallah görüşmek üzere hoşçakalın.

yukı motor

s.a ben aydından seref arkadaslar ben 2. el yukı 125-15 buldum motor 22 ay garantılı,plakalı,sıgortalı,vergısı odenmıs,motor 400 kılometrede motoru 1300 e alacam alıp almamakta teneddutteyım cunku yukı motorları bılmıyorum degerlı yorumlarınızı beklıyorum.:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------

slm bende aydından

slm mt aydin uyeleri
bende bir aydinli olarak sizlerle tanismak istedim cok uzaklarda olsamda yuregim hala aydinda benide araniza kabul ederseniz sevinirim herkese kazasiz belasiz keyifli surusler diliyorum...

Arkadaslar merhabalar sizlere bi sorum olucak Asya nın ana merkezi Aydında degilmi ?? Oraya ulasabilcek birileri var mı ??

selamin aleyküm, gruba üye olmak ve etkinlik olursa haberdar olmak için bir işlem yapmak gerekiyor mu arkadaşlar...

selam arkadaşlar bende nazillidenim guruba katılmak istiyorum motor tutkunu arkadaşlarla tanışmak fikir alışverisi yapmak istiyorum tesk ederim kazasız belasız sürüşler...

sayfa yönetici arkadaşımız sayfaya yazdıklarımıza bi cwp verebilirmi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 ----------

hos geldin aramıza. biz aslında fırsat buldugumuz her zmn gezıyoruz:D
buyuk bi organızasyon yapacak olursak buradan sizlere bilgi veririz.

bende nazillidenim bi pazar gelmeyi düşünüyorum orda bulusabilirmiyiz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------

Aydın Mt o kdar motosiklet var şu ilde neden kimse yok burda:silent:

millet gezmekten vakit bulamıyor :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar