[Aydın - MT]

arkadaşlar bende kuşadasındayım bana en yakın siz varsınız bnde buraya yazıyorum.Yazın kuşadasına beklerim orda olucam.şimdiden görüşmek üzere

bende kusadasındanım eeee artık yaz geldıgıne gore bulusalım arkadaslar ama motor yok en kısa zamanda olur ınsallah
msn de muhabbet ıcın : [email protected]

Haydi Efeeeeelerrr....................................................

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bende aydın kuyucaktanım.okulum için hergün nazilliye gelip gidiyorum.

selam arkadaşlar ben de Aydın/Nazilli denim Honda Cbr 600 F motorum var herkese saglıklı sürüşler dilerim rüzgarınız bol ve temiz olsun

ben bikaç defa nazillide kırmızı bir cbr 600f görmüştüm ama...sen miydin yoksa:silent:

Son düzenleme:
arkadaşlar bütün herkese selamlar bu hafta sonu seçim var malumunuz ama gelecek hafta bir gezi düzenliyelim eğer yeterli sayıda katılım olacaksa ne dersiniz gezi nereye mi onuda hep beraber belirleriz ne dersiniz?
iletişim için [email protected] msn adresim :cat:

slm arkadaşlar ben aydın/ nazillidenim yaz bitmeden güzel bir gezi planlayabiliriz ne dersiniz

bende warım bende gelıyorum yazaın neresı oluresa

gezı hazır ben ve yol dostum zongshen 200 her yere hazırız yeterkı planı yapalım

Son düzenleme:
arkadaşlar işyerim aydın'da zıraat bankasının arkasında toplanma olsun yda muhabbet olsun bütün arkadaşları beklerim zaten motorlarda kapının önünde duruyor gelecek olan arkadaşlar rahat bulur herkese iyi çalışmalar iyi günler:cat:

Arkadaslar Bende Aydinda Sogukkuyu Demir Yolu Altinda Pakpende Calisyorum Herksi Beklerim Aydinda Birlik Beraberligi Tum Mt Ye Gosterelim Isterim

ooooooooooo beyler nazilliden epey varız :) bi gün şöle bi oturup parkta falan çay içip muhabbet etsek tabi ramazandan sonra :)

Merhaba arkadaşlar bende aydın'lı bi motor tutkunuyum üniversitede görev yapıyorum. Askerden henüz döndüm. Motorumu gitmeden önce satmıştım zaten başlangıç motoru idi. Etkinliklerinize katılmk isterim selamlar....

Merhaba arkadaşlar bende aydın'lı bi motor tutkunuyum üniversitede görev yapıyorum. Askerden henüz döndüm. Motorumu gitmeden önce satmıştım zaten başlangıç motoru idi. Etkinliklerinize katılmk isterim selamlar....

merhaba ben de nazillide oturuyorum hoşgeldin

bende tüm mt ailesinin bayramını kutlar sağlık mutluluklar dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar