[Aydın - MT]

Merhabalar Arkadaşlar...
Aydın'da organizasyon kulağa çok güzel geliyor. Gerçi yaz başında yazışlar şimdi soğuklar başladı (en azından dünden bu yana) ama organizasyon olursa seve seve katılırım.

29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:

Arkadaşlar motorunuzu kime yaptırıyorsunuz, tavsiye edeceğiniz servis var mı, bir de aylardır kask bakıyorum yok, koca aydında kask bulamadım nerelerde bulabileceğimizi yazar mısınız?

2006 model cbr-125 satılıktır.14.000 km. 4000 ytl. kazasızdır.çok temiz.tüm bakımları Honda Kuşadası servisinde yapılmıştır. Müracaat:Şifa Eczanesi Aydın/Merkez(Zafer Meydanında)

...Tüm MT AYDIN ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:

Saygılar...
========= muratgergerli=======

AYDIN-MT'de kimse yokmu ne oldu? baksanıza İzmir-mt'ye kactane uyesi var biz neden yapamıyoruz veyahutta yapmıyoruz arkadaşlar:silent::silent:
:salut:

arkadaşlar bende nazillidenim

bws 100 var scooterım olduğu için genelde scodostların
buluşma noktası www.scooturk.net te online oluyorum nazilli arkadaşlar yapalım bi gün bişiler hayırlı olsun grubumuz

arkadaşlar havalar ısınsın yapalım bişeyler boyle olmuyo ya :wiinkk::wiinkk:

Aydınlı arkadaşlar Muğla MT olarak 02 Mart pazar günü Çine'ye köfte piyaz yeme gezisi yapıyoruz. Katılımcıları bekliyoruz.

Aydınlı arkadaşlar Muğla MT olarak 02 Mart pazar günü Çine'ye köfte piyaz yeme gezisi yapıyoruz. Katılımcıları bekliyoruz.

banro kardeş valla benden başka kimse yok bende daha ehliyet almadım katılmak isterdim sizlere ama bu martın sonuna kadar olacakgibi deyil

selam arkadaşlar bizde aydınlıyız 3 kişilk bir ekipimiz var adımız üstünde fukarayız motorlarımızın cc si yüksek olmasada kendi aramızda bir gurup olarak güzel aydınımızın ilçelerine gidiyoruz. aydında bir motor gurubu olursa neden katılmıyalım ki hepinize saygılar. rüzgarınız eksik olmasın yaz geldi motor showlar başlasın

güncelllll .................... millet bak gçen yaz yapamadık bu yaz yapalım artık nazilli +2 :Dheryere geliriz biz ehliyette var

cbr 125 alacağım ybr war bende... alınca bende gelirim.. bende ehliyet falann yok ama.. çünkü 17 yaşındaym henüz.. 1.200 ytl daha buLursam cbr 125 alacağım.. :)

kanunı seyhan 250cc

merhaba aydın genclık kanunı seyhan 250cc motorumla bende artık aranızdayım yaklasık 1 aydır motorum var ve artık hayat daha da keyıflı ...!

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART] AYDIN MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

Ben de AYDIN lıyım ama İzmir de oturuyorum ama herhangi bir etkinliğinize gelmeye çılışırız.(ben ve YBR'em)

TEŞEKKÜRLER...

Aydın mt burda mısın ??
Aydın ilçeleri hakkında bi soru soracaktım ama Aydınlılar uyuyo sanırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar