Avcıların Buluşma Mekanı [Havalı tüfek veya tabanca ve Ateşli Av tüfekleri ]

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
murat ne allaka anlayamadım hiç sevmem bu herifi birde üstelik

Bir avcı vurdu beni işte daha ne alaka olsun ne güsel şarkı.:p

Bu herüfü bende sevmem dee napiym facebookta aradım muronun sölediği yok kemal sunalın sölediğinin sesi kötü e dedim hade bu olsun.:cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
Geçen bıldırcına gittik .. 5 kişi avlandı güya yaban TV ye görüntü yollayacaz ben kamera ile çekim yaptım ..50 civarı kuş aldık bide arıcı (kuş) vardı içlerinde .. sabah avının ardından kuşları yol kenarı bi restoranda yolduk temizledik bi güzel yedik (yağda kızarttık) akşamda başka bir bölgeyi taradık yine fena değildi bi o kadarda akşam aldık .. yalnız yaptığımız çekimleri herhangi bir kanalda yayınlamamız imkansız .. valla küfür kıyamet :p bi abimiz var ya tüfekten tut köpeğe kadar önüne ne geldiyse sıralamış ... ama o olmadımıda avın tadı çıkmıyo .. görüntüleri seyredince bizde adam küfür etsin diye az çanak tutmamışız onu gördük .. zevkli bir av günüydü..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçen bıldırcına gittik .. 5 kişi avlandı güya yaban TV ye görüntü yollayacaz ben kamera ile çekim yaptım ..50 civarı kuş aldık bide arıcı (kuş) vardı içlerinde .. sabah avının ardından kuşları yol kenarı bi restoranda yolduk temizledik bi güzel yedik (yağda kızarttık) akşamda başka bir bölgeyi taradık yine fena değildi bi o kadarda akşam aldık .. yalnız yaptığımız çekimleri herhangi bir kanalda yayınlamamız imkansız .. valla küfür kıyamet :p bi abimiz var ya tüfekten tut köpeğe kadar önüne ne geldiyse sıralamış ... ama o olmadımıda avın tadı çıkmıyo .. görüntüleri seyredince bizde adam küfür etsin diye az çanak tutmamışız onu gördük .. zevkli bir av günüydü..

eee av kayıtlarını sesiz yapcan ancak o zaman göndere bilirsin bizde denedik olmuyor hata agzımız banlatık olmadı :queen::queen::queen::queen::queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Barış abi dublaj yaparız.:mrgreen:

Super Moderator
O kayda dublaj yapan bir Eyong düşündüm de... orijinalini en ulusal kanalda yayınlarım daha iyi:p

O değil, biz de bir ara skeet, trap falan mı avlasak, özlemişim kerataları... Olmadı havalıyla şişeye, tenekeye çıkayım bir ara...:)

Vurun vurun..
Alın alın..

Kızartıp yiyin..Afiyet olsun..

Hayır muhabbetin ne kadar bomba olduğunu tahmin edebiliyorumda gene de içime sinmiyor şu av işi..
Gelin sizinle orienteering yapalım..Dağ,bayır gezelim..Tüfeng yok ama..

Yada başka bir önerim var..Bak arbaletle avlanalım..
En azından ava daha fazla yaklaşmak gerekecek o da nispeten daha eşit şartlar demek..
Arbalet olmaz mı?
Tatar Yayı'da derler..

Süper Moderatör (BBRR)
tatar yayı adı üstünde biz tatarmıyız...:p

Valla ne oluyo biliyonmu... kızartıyon canım bıldırcınları yağlanmışlar zaten limon gibi olmuşlar.. bol salata . ortaya bi sürahi ayranıda koydunmu .. bide yiyince mayıştık haliyle agaçların arasına hamak germişler restorantta yemekten sonra akşam a kadar birazda şekerledik ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:10 ----------

olcay bu arada duyuyom trapları dağıtıyomuşsun bi arada gelde burda bıldırcın sektirelim ...

Boğazınızda kalır inşallah..

Neyse çıkarırsınız inşallah..
ama kalsın boğazınızda bir kere..

Süper Moderatör (BBRR)
Halis sen köpeği naptın köydeki puanteri.. İnanmassın 1 kırma dişi vardı avın en iyi köpeğiydi ferması süper .. aportu desen öle puanterlerin bulamadığı bıldırcınları buldu .. ülen dedik safkanlara millet servet döküyo sokakta görsen dönüp bakmayacağın puanter kırması alayını dize getirdi ..

bu avcılarda ki haset kimsede yoktur ona karar verdim .. :cherry: kırma fermayı verdikçe 2 puantere 3000 tl sayan arkadaş köpekleri vuracaktı :cherry:

işte silah budur:queen: bunun mermisinin geçmiyeceği deri tanımam ben:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Halis sen köpeği naptın köydeki puanteri.. İnanmassın 1 kırma dişi vardı avın en iyi köpeğiydi ferması süper .. aportu desen öle puanterlerin bulamadığı bıldırcınları buldu .. ülen dedik safkanlara millet servet döküyo sokakta görsen dönüp bakmayacağın puanter kırması alayını dize getirdi ..

bu avcılarda ki haset kimsede yoktur ona karar verdim .. :cherry: kırma fermayı verdikçe 2 puantere 3000 tl sayan arkadaş köpekleri vuracaktı :cherry:

ben köpegi verdim sefaköyde avcılardan birine he para almadım oda ayrı ne yapıyor hiç bilmiyorum :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:31 ----------

O kayda dublaj yapan bir Eyong düşündüm de... orijinalini en ulusal kanalda yayınlarım daha iyi:p

O değil, biz de bir ara skeet, trap falan mı avlasak, özlemişim kerataları... Olmadı havalıyla şişeye, tenekeye çıkayım bir ara...:)

oo olcan bu aralar av mevsimi kimse skeet tufek atmaz martdan sonra nisan gibi artık :cat::cat:

Super Moderator
O zaman benim gibi lafta atıcı, resmiyette ruhsatsız, skeet'çi arıyorum, duyurulur...:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şu av işinde benimde çok merakım olmuştur,ancak çevremde tanıdığım av yapan kişilerin ,hayatlarında yaşadığı sıkıntılı olaylar beni bu olaya olan merakımı başlamadan bitirmiştir ,Belki tesadüftür ,rastlantıdır bu kişilere denk gelmem ancak bu olayı anlattığım başka kişilerinde bu tür anılarının olması ,beni biraz düşündürdü ,Bir gün eski zamanlardaki gibi yiyeceğimizi kendimiz avlamak zorunda kalmayana kadarda ,spor olsun diye ,yiyecek olsun diye avlanmam ..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ağır lafının karşılığının da ağır olacağının farkında mısın?

Avcılıkla ilgili bir konuya neden yazıyorsunuz, insanlığının varoluşundan beri süregelen bir olguyu eleştirecekseniz bunun yeri burası mıdır?!

Besleme hayvanlar ne demek! Sen, ben, o yiyecek diye hayvanlar sıkışık ortamda, belki de gün yüzü görmeden şişmanlatılıyor ve sonra öldürülüyor. Doğal hayvanın canı var, acı hissi var besleme hayvanın yok mu? Avcının avladığı hayvanın kaçma şansı var, avlanılan alanda yaşıyor, kurala uygun avlanılırsa avantajlı olan o. Ayrıca burada kimsenin bohçacılığı savunacağını zannetmiyorum. Avcı ile bohçacı farklıdır. Avcı doğaya zarar vermez, boş plastik fişeği-çöpünü yere atmaz, yasak zamanda avlanmaz, takozsuz avlanmaz, dişiye-yavruya sıkmaz, avın canını çabuk alır vs.vs.

Afrika'da soyu tükenme tehlikesinde olan birçok hayvanın yine gerçek avcılar tarafından korunduğunu, kaçak avcıların yakalanmasında en çok avcıların faydası olduğunu biliyor musun?

Ben genellikle tek kırma ile avlanıyorum, bazen çifte ile, tanıdığım pek çok avcı beni eleştirir kafa bulur, neden bir otomatik almıyorsun diye.. İstesem alırım ama almıyorum tek kırma bana daha adil geliyor.

Son olarak genele yazıyorum kimse üstüne alınıp polemiğe girmesin. Hiç kimsenin bilgisi olmadığı, tecrübe etmediği, cahil olduğu konularda bu kadar kesin, katı görüşlerle işin erbaplarını eleştirmeye hakkı yoktur! Duyarlı insan doğal hayata yardım edecekse bunu farklı şekillerde yapabilir. En basiti petrol ürünlerinden elinden geldiğince uzak durursa çevre kirlenmesi sonucu ölecek birkaç hayvanı kurtarabilir. Doğal hayatı koruyan derneklere gücüne göre bağışta bulunabilir. Kağıt atıklarını geri dönüşüme kazandırır, daha az ağaç kesilir hayvanların doğal ortamı daha az bozulur... Avcıları acımasızca eleştirerek, katil ilan ederek doğal hayat korunmaz.

Selamlar hacı polemik konusu değil bu ben yazın ayvalık tarafına gelince seninle karşılıklı çaylarımız içerken rahatlıkla bu konuyu tartışırız hatte banada bir makine verirsen duran ve hareketli canlı olmayan objeleri nasıl vurduğumu da görürüsün.Bilgi konusuna gelince hiç yorulmayın ben bilgi kısmın 25 li yaşlarda bir çok konuda yaşam savaşım içerisinde zaten hallettim.Acımasızlık aciz olanı yok etmektir unutmayın.Bu konuda anlaşmamız mümkün değil zaten gerekli de değil.Siz devam edin
spor adına acizleri vurmaya valla benden bu kadar bir daha bu kanuda nette yada brütte yazı falan da yazmam artık gerisi Alaha kalmış.
Mt sitesinde yazılar yazmamızın sebebi iyilikleri insanlar ve doğasında sonradan var olduğumuz canlılar ile birlikte uyum ve onların yaşam hakkına saygı çerçevesinde yaşamayaı anlatmak ve hissetamektir.Yok ben daha iyi vururum kırarım dökerim falan değil.Mt ailesinden olan herkez kardeş diye biliyorum ben..Sevgilerimle...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Olcan ım gidelim skeet e, skeetelim geleim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Selamlar hacı polemik konusu değil bu ben yazın ayvalık tarafına gelince seninle karşılıklı çaylarımız içerken rahatlıkla bu konuyu tartışırız hatte banada bir makine verirsen duran ve hareketli canlı olmayan objeleri nasıl vurduğumu da görürüsün.Bilgi konusuna gelince hiç yorulmayın ben bilgi kısmın 25 li yaşlarda bir çok konuda yaşam savaşım içerisinde zaten hallettim.Acımasızlık aciz olanı yok etmektir unutmayın.Bu konuda anlaşmamız mümkün değil zaten gerekli de değil.Siz devam edin
spor adına acizleri vurmaya valla benden bu kadar bir daha bu kanuda nette yada brütte yazı falan da yazmam artık gerisi Alaha kalmış.
Mt sitesinde yazılar yazmamızın sebebi iyilikleri insanlar ve doğasında sonradan var olduğumuz canlılar ile birlikte uyum ve onların yaşam hakkına saygı çerçevesinde yaşamayaı anlatmak ve hissetamektir.Yok ben daha iyi vururum kırarım dökerim falan değil.Mt ailesinden olan herkez kardeş diye biliyorum ben..Sevgilerimle...

bak başlıkta ne yazıyor iyi oku girme yazma seni zorlayan yok zaten ama ben ucanı kacanı hareketli hedefleride vuruyorum :queen::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Capanord sen hiç et yemiyor musun?

Yani diğer yediklerini bitki mi sanıyorsun ki.:silent:

Hadi bitki diyelim, mööürüp meeiremiyor diye canlıdan mı saymıyorsun?

Sorunu çözmek için sorunun kaynana inmemiz lazım...

Gözlerinin kapat şimdi, çocukluna dön 3-5 yaşlarındayız...

Baban çok dövermiydi.:p

Super Moderator
Capanord sen hiç et yemiyor musun?

Yani diğer yediklerini bitki mi sanıyorsun ki.:silent:

Hadi bitki diyelim, mööürüp meeiremiyor diye canlıdan mı saymıyorsun?

Sorunu çözmek için sorunun kaynana inmemiz lazım...

Gözlerinin kapat şimdi, çocukluna dön 3-5 yaşlarındayız...

Baban çok dövermiydi.:p

Öyle "bir şeyleyen" hilkat garibesi bir yaratık varsa:p, eti bırak ot bile yemeyebilirim şu saatten sonra...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar