benım avcılıkla ilgili deneyımım yok ama buraya yazmayın demezssınız herhalde cünkü benımde ilerde merak etmıyeceğim anlamına gelmez .Ama belgesel seyretmeyı severım şimdilerde yaban tv ye bazen takılıyorum dürbunlü nokta atışı yapan sılahlarla metrelerce uzaktan avlıyorlar yıne bır başka bölümde kuşları dıyeceğim benım bılgım yok calılara yatmış gelenı gecenı vuruyor bızım cocukluğumuzda atari oyunları vardı onun gıbı diğer belgesel fılımlerde ise timsahlar dıkkatimi cekti su içmeye gelen buyuk baş hayvanlardan 3 5 tane avlıyorlar sonra suyun kenarında hayvanlar su içmeye devam edıyorlar ama tımsahlar hiç birine dokunmuyor hemen aklıma şu gelıyor diyelım sürü 30 buyuk baş hayvan bız insan oğlu sürüden 10 tanesını yemek için vururuz sonra 10 stok yapalım derızsonra 10 de satarız derız serıye taktıkmı sürüyü on dakıkada yok ederız avcılık deyınce bumu anlaşılır değil tabiii ama anlamak istediğim mesele şu bana bu gun bır av yeter mi demeli timsah gıbı yoksa bu gun ava cıkmışken vurabıldiğim kadar vurmalımıyım mı demeli zaten bana bır avcı tavşan vurdum bak ne guzel gel yıyelım desede herhalde yemem şehırde yaşamanın alışkanlıkları olsa gerek