Audi a7 sürücüsüne yol vermeyen külüstür :)

bence sürücülerin arabaları değiştirmesi lazım. külüstürü kullanan audiyi sonuna kadar hakediyor :)

O külüstür dünyanın en sağlam arabalarındandır.Bizim uçamayan kuşlara 10 basar.

Audi emniyet şeridinden gidiyor diye kızdığından vermiyor herhalde .

O arabanın ağırlığına yakışır bir şekilde davran. A7'ye biniyorsun ayı!! :)

a7 in olsa kac yazar yol bende olduktan sonra demis gibi anlasiliyor :-D:-D

ladayı kullanan sonu kadar haklı, ladayı kullananın altına volvo isveç çeliği verecen ozaman sıkıstırmayı gosterırdı

bu Ruslar bizim bir yerden akrabalığımız olmalı ne kadar piskopat varsa Rusyada ve Türkiye de çıkıyor:) geçenlerde küçük şilebe dayılanan büyük şilepli Türk kaptanı göstermişti televizyonda:)

sinyali geç vermiş A7. yoksa hiçbi sorun yok. ardından gelen inatlaşma. zengin fakir ayırımı goremedım ben burada. sadece ınatlasma gordum. o Lada yerıne BMW de olsa aynı sey olurdu tahmınımce.

Mersin İl Temsilcisi
gemi gibi arabayı sokmaya çalışıyor ayı.
bir de yol hakkı meselasi var.
ama konu tamamen egosal...

iyi etmiş a7 ye binince yol hakkı onun mu oluyor a8 w12 olsada hacı muratla aynı haklara sahip

bi de artizlik yapıyor baksana :cherry: a7 ye binince böyük adam oluvermiş zatı muhterem :mrgreen: tatmin edilemeyen duygular bazen böyle açığa çıkıveriyor malesef bizde daha çok bu tür olaylar.
Ladacının yerinde ben olsaydım ne yapardım aynısını ve duruma göre daha iyisini :cherry:

demek ki dünyanın heryerinde bu aynı ...
lüks arabaya binen adam yolları babası yaptırmış sanıyor :jocolor: ben de böyle öküzler sadece türkiyede var sanırdım :cherry:

a7 sağa dönüş şeridine girip trafikten kurtulmaya çalışlmış ama yememiş. kusura bakmasın kimse ama ülkemiz çook daha beter durumda. daha yol geçiş üstünlüğünü bilmiyoruz, trafik polisi dahil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar