Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu Ruslar bizim bir yerden akrabalığımız olmalı ne kadar piskopat varsa Rusyada ve Türkiye de çıkıyor geçenlerde küçük şilebe dayılanan büyük şilepli Türk kaptanı göstermişti televizyonda
sinyali geç vermiş A7. yoksa hiçbi sorun yok. ardından gelen inatlaşma. zengin fakir ayırımı goremedım ben burada. sadece ınatlasma gordum. o Lada yerıne BMW de olsa aynı sey olurdu tahmınımce.
bi de artizlik yapıyor baksana :cherry: a7 ye binince böyük adam oluvermiş zatı muhterem :mrgreen: tatmin edilemeyen duygular bazen böyle açığa çıkıveriyor malesef bizde daha çok bu tür olaylar.
Ladacının yerinde ben olsaydım ne yapardım aynısını ve duruma göre daha iyisini :cherry:
demek ki dünyanın heryerinde bu aynı ...
lüks arabaya binen adam yolları babası yaptırmış sanıyor :jocolor: ben de böyle öküzler sadece türkiyede var sanırdım :cherry:
a7 sağa dönüş şeridine girip trafikten kurtulmaya çalışlmış ama yememiş. kusura bakmasın kimse ama ülkemiz çook daha beter durumda. daha yol geçiş üstünlüğünü bilmiyoruz, trafik polisi dahil.