ATV mi Cross mu???

ATV mi Cross mu???

• Kullanılan toplam oy
    16
Herkese selamlar arkadaşlar.Motosiklet almak istiyorum ama ATV mi Cross mu alayim karar veremedim.Önerilerinizi bekliyorum...

4 Tekerlekli hatta 3 tekerlikli araçların hiçbiri ikitekerin tadını, zevkini, keyfini veremez :) tabiki de cross...

Moderatör
Anlaşılan kişisel zevk ve spor amaçlı almayı düşünüyorsun. ATV'yi heryerde kullanamazsın, crossu heryerde kullanabilirsin. Ayrica herkesin belirttiği gibi biri 4 diğeri 2 tekerlekli :)

Çıkamadığın yollardan cross'u alıp sırtına çıkabilirsin ama atv yi alamazsın.

arkadaşım.eğer sadece pikabımın kasasına koyarım dağda bayırda indirir hoplar zıplar eğlenirim diyosan atv al.yoook ben ara da gşdeceğim yere motoruma binerek giderim arada sırada kısa yollu geziyede cıkarım diyorsan kesinlik le cross bir motor al.çünkü atv ile düz yolda viraj alırken devrilme riski cok yüksek.ulaşıma gelmez atv... hem cross da haraket kabiliyeti daha yüksek daha özgür olursun... benim fikrimtabiki bu:wiinkk:

2 farklı kategori ve biri birine benzetilemeyecek kadar uzak:bounce:
ne yapmak istediğine karar vermen gerek sanırım çünkü ikisininde arazideki hareket kabiliyeti farklı:)

coq anlamam ama cross 2 teker atv 4 teker ıkısınınde ayrı zevkı var ama cross daa coq iş qorur herald.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar