Bırakın bu ırkçı faşist ayakları türk, kürt, arap, çerkez, gibi ırk ayrımı yapmak gericilik ve faşistliktir NE MUTLU İNSANIM DİYENE ...
eee çözüm???
eee çözüm???
eee çözüm???
eee çözüm???
Daha önce bir yerlere yazmistim ben çözümü.
Facebook da bir milyon kisi diye kampanya baslatiyoruz.
Paylasmayan serefsizdir, tûrk degildir filan diye gaz verip, mumkunse bir Osman Öztunç videosu koyuyoruz.
Videodaki görsellerde mutlaka mehter takimi olmasi lazim, yoksa gaza gelmiyorlar.
Neyse bir milyon olunca 300bin kisi pkknin farmville deki tarlalarina saldirip kandilin yiyecek yollarini kesecek.
300bin kisi de ctyville lerine saldirip, logistik destegi kesecek.
Biz kalan 400bin kisi ile Empires Allies üzerinden tank destegi ile saldiracagiz.
Kesin çözüm bence budur.
Terör örgütünden kastın neydi ki? Asala mı? Bırak kardeş yahu
Ben neyim? Anlatayım hemen. Benim bir hayat anlayışım, bir duruşum var. Kısaca bunu "ezilenin yanında saf tutarım" şeklinde açıklarsam sanırım yeterli bir açıklama olur. Peki böyle yapınca ne olur? Anlatayım. Tayyip Erdoğan bir şiir okur, adamı hemen içeri alırlar, vekilliğini engellerler... Ben derim ki: Birader yalnızca fikirlerini açıkladı diye bir insanı hapse atamazsınız. Meclise girmesini engelleyemezsiniz. Bu haksızlıktır. Hemen şu soru ile karşılaşırım: Sen ne zaman AKP'li oldun? Gel zaman git zaman hemen hemen aynı şey Hatip Dicle'ye olur. Ben derim ki: Birader yalnızca fikirlerini açıkladı diye bir insanı hapse atamazsınız. Meclise girmesini engelleyemezsiniz. Bu haksızlıktır. Hemen şu soru ile karşılaşırım: PKK'lı mısın lan sen?
Ben aynı duruma aynı tepkiyi veriyorum. Gayet tutarlıyım kısacası. Ama insanlar o sırada kimin yanında yer aldığımla ilgileniyor, ne söylediğimle değil...
Aynen öyle...Kısaca haklının yanında haksızın karşısındayım diyorsun. Olaylara objektif yaklaşıyor, taraf tutmuyorsun!
Hangi konuyu tartışıyorsak o konudaki fikirlerimi söylüyorum. Misal benim müzik konusundaki fikirlerimi de bilmiyorsundur sen ama bu başlıkta yazacak halim yok, değil mi? Yine de madem sordun, açıklayayım.Peki her Kürt, Pkk konusunda fikirlerini okuma şansımız olurken neden Tsk ile ilgili, ergenekonla ilgili, şehit haberleriyle ilgili konularda bu şansı yakalayamıyoruz?
Şiddet içermediği ya da önermediği sürece hiç kimse düşüncesini dile getirdiği için cezalandırılamaz. Buna fikir özgürlüğü diyoruz. Bunu anlamak ne kadar zor olabilir?Fikir açıklama, şiir okuma içinde şunu söyleyeyim; Eğer o fikirler, şiirler toplumu şiddete yöneltiyorsa, yüceltiyorsa üstelik kitap, gazete köşesi gibi para ile alınacak yerlerde değil toplumun karşısında miting şeklindeyse pekala ceza verilebilir. Hatta vermeyen demokratik ülke var mıdır diye merak ettim şimdi... Bu merakımı da meşhur Fransalı horozumuz giderir diye düşünüyorum...![]()