Sadece meraktan soruyorum senin dinin ne?
Ben ateistim.
Sadece meraktan soruyorum senin dinin ne?
Bir de bu çıktı. Neymiş, dine saygı duyacakmışız... Ne diyorsunuz biraderlerim? Ben herhangi bir dinin doğru olduğunu düşünsem o dine mensup olurdum zaten. Yanlış olduğunu düşündüğüm bir şeye neden saygı duyayım? Söylesenize Müslüman kardeşlerim, Yahudiliğe ya da Hristiyanlığa ne kadar saygı duyuyorsunuz?
Dine saygı duyulmaz, insanların inanç özgürlüklerine saygı duyulur. Saygı duyulmakla da kalınmaz, bu özgürlük savunulur, kollanır, korunur.
Ey Müslüman kardeşim, bugün senin camiye girmeni engellemek isteyen olursa emin ol o caminin önündeki direnişe katılanlardan biri ben olacağım ama İslama hiç saygı duymuyorum. Kusuruma bakma...
Bende Humanistim.
Yalniz bi çarparsam bide yer çarpar :cherry:
ağabeyim bana saygısızlık yaptın demedim..Güzel kardeşim sana karşı bi saygısızlıkmı yaptım da saygısızlık görecegim?
Iyi de bugüne kadar ölenler ne olacak?Ben bir ömür mide bulantısı çekmeye razıyım, yeter ki başka kimse ölmesin...
Hay ağzını....![]()
hay ağzını öpeyim mecazi manada.
Hay gözünün yagini yiyeyim :cat:
hay bi daha ağzını öpeyim arkadaş. kelim, küpe takmam![]()
Senin agzinida ben opeyim be pasam...
şimdi bende sizin yaptığın yorumun ne noktasına, virgülene kadar katılmıyorum...
ama sizin düşüncenizdir deyip, yadırgamadan sadece saygı duyuyorum....
islam dinine hiç saygı duymuyorum deyip, söylediklerinizin tersine hareket etmekte yazdığınız yazıyla ne kadar bağdaşıyor, bilemiyorum...
dininin yani Allah'ın emrektiklerini yapıyorlar insanlar....
ve ben ibadetimi yapıyorsam, kimse benim yaptığım ibadetle alakalı yorumda yapamamalı, inancıdır deyip saygı duymalı...
neyse yazdığınız yorumdan sonra sözün bittiği yere geldik....
ne kadarda anlatsak birbirimizi anlayamacağımız aşikâr....
iyi geceler dilerim....
...
Yani mevzuyu senin mide bulantin, baskasinin gastiridi, bir baskasinin hemoroidi meselesine indirgersek iyice is içinden çikilmaz hale gelir.
arkadaşlar olayı dine bağlamayın...
buradaki ana amaç pkk nın haklı olup olmadığıydı....
pkk yandaşlarının ne düşündüğü ,pkk ve yandaşlarının karşıtlarının düşünceleri idi...
konuyu önce kürtlere şimdide dine bağlamayın...
otopsici kardeşim...senin söylediklerin benimkileri çürütüyor..
ama benim gördüğüm,tanıdığım ,doktor,avukat polis,işadamı milletvekili v.b olmuş ve cillop gibi yaşayanlarda senin söylediklerini çürütüyor...
şöyle şöyle oldumu diyorsun...olmadı bana..
peki senin bindiğin belediye otobüsü sen içindeyken yakıldımı???
dükkanının tüm camları yerle bir edilip yağmalandımı???
devletinin olmazsa olmazı türk polisi (yerine koy kendini) üstüne molotof atılıp yakıldınmı???
bombalarla tuzaklarla bebecikler kadınlar çocuklar gözünün önünde sebepsizce anlamsızca öldürüldümü????
önce şunu yine söylüyorum..bunları kürtler yaptı- yapıyor demiyorum...
pkk yapıyor...içinde kürt te olabilir,türkte ermenide...
sen şunu yapıyorsun da demeden..
ortalığa....
sırf kürtsün diye pkk yı haklı görmenmi gerekiyor diye soruyorum..pkk haklımı diyorum....
seninle ve burada tartışan birçok arkadaşımla ama forumda ama yüzyüze samimiyetimiz var..az çok tanıdığım arkadaşlarımı kırmak yada tenkit etmek gibi bir niyetimde yok...
ama Türkiye cumhuriyetinde sadece türk ve kürt ırkı yaşamıyor...mesela ben istanbulda doğup yaşamama rağmen boşnaklarla içiçe büyüdüm ve hala onlarla yaşıyorum...Allah razı olsun onlardan..diğerlerini yazmıyorum şimdi.....neden başka kimsede problem çıkmıyor merak ediyorum....
Türkiyeyi bölmeye çalışan, kürt kardeşlerimizi olduğu gibi bir çok kimseyide kandıran pkk yı haklıymış gibi gösterenlere akıl erdiremiyor,Türkiye bizim dir deyip onu korumak için elinden gelen herşeyi yapan Türk,Kürt , Boşnak v.s kardeşlerimizdende Allah razı olsun diyorum..
ancak...
pkklı olan yada onu destekleyen her kim olursa olsun onlarıda Allah KAHHAR ismi şerifiyle kahru perişan eylesin diyorum...
artık anlaşıldığımı sanıyorum...
bu arada bir ağız öpme mevzusu aldı gidiyor..bana katılan olursa lütfen ağzımı öpmesin..katılıyorum desin yeter...:queen:
valla zor girdim siteye..birazdan Ankaraya yola çıkacağım..konuyu çankayaya sunacağım...:queen:Nerden buluyorsun bu laflari :cherry:
Şaka bir yanada.
Vallahi seviyorum MT ortamini.
Başka forumlarda rahat edemiyorum.
Burada tartışsam bile mutluyum :cherry:
Samet abi sende konuyu açtın aradan sıvıştın.
Biribirimizi yiyoruz dert anlatıcaz diye sen yoksun :queen:
Konu çok dağılıyor. Editliyorum yazdığımı.
ağzını öpecektim..vazgeçtim....:queen:biraderler kusura bakmayın ama yanlış olayı tartışıyorsunuz
PKK bir terör örgütüdür
bunun lamı cimi yok
ama arkadaşlar bütün kürtleri pkk lı kefesine koyarsa iş değişir
Bu ülkenin Adı Türkiye Cumhuriyeti "Türklerin Cumhuriyeti" değil
burası benim ülkem hiç bir şerefsiz bu ülkeyi bölemez böldürtmem
halt etmişler
emin olun ki hiç bir kürt bu ülkenin bölünmesinden yana da değil
ama türklerden de el insaf etmelerini istiyorum
biraz kürtlere yapılan şeyleri biraz objektif bakarak görün
görün ki o yapılanlara sizde karşı durun kürtler de desin ki
arkadaş bak bu adamlar bizi savunuyor bizde şerefsizlere karşı adamları savunalım
biraderler kusura bakmayın ama yanlış olayı tartışıyorsunuz
PKK bir terör örgütüdür
bunun lamı cimi yok
ama arkadaşlar bütün kürtleri pkk lı kefesine koyarsa iş değişir
Bu ülkenin Adı Türkiye Cumhuriyeti "Türklerin Cumhuriyeti" değil
burası benim ülkem hiç bir şerefsiz bu ülkeyi bölemez böldürtmem
halt etmişler
emin olun ki hiç bir kürt bu ülkenin bölünmesinden yana da değil
ama türklerden de el insaf etmelerini istiyorum
biraz kürtlere yapılan şeyleri biraz objektif bakarak görün
görün ki o yapılanlara sizde karşı durun kürtler de desin ki
arkadaş bak bu adamlar bizi savunuyor bizde şerefsizlere karşı adamları savunalım
Ama ben okudum.Konu çok dağılıyor. Editliyorum yazdığımı.