- Motosikleti
- 750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok yazik..
Tam benim istedigim bi yorum yaptin.
Bi önceki mesajimi tekrar okursan eğer, altini çizdigim kelimelerin cevabini bulabilirsin.
Güzel kardeşim, biz faşist bi düzende yaşiyoruz, bizden olmayani kabul etmiyoruz.
Sen adamin yaşam hakkini elinden al, sonrada ondan vatandaşlik bekle?
Olmaz.
Çok uzun uzun yazdım biraz önce. Sonra sildim hepsini. Tek bir sorum var aslında: Bu ölümlerin bitmesini istiyor musunuz? Eğer istiyorsanız, bu amaca ulaşmak için sizce ne yapılmalı?
Çok uzun uzun yazdım biraz önce. Sonra sildim hepsini. Tek bir sorum var aslında: Bu ölümlerin bitmesini istiyor musunuz? Eğer istiyorsanız, bu amaca ulaşmak için sizce ne yapılmalı?
Vatan hainleri silah bırakıp teslim olacaklar ve cezalarını çekecekler.......Yada zahmet etmesinler Türk askeri işi bitiriyor....
Vatan hainleri silah birakinca gidecekleri yer meclistir.![]()
Yahu arkadaşim birakin bu Internetten vatan kurtarmayi, videolar ile avunmayi.
Gerçeklere bakin.
Hocam sen ağır saçmaladın
Ben bi tavla atayim.
İftar saati ALLAH kabul etsin....
Ya arkadaşlar ben kürdüm neden kendimi türk hissedeyim ki ve neden "ne mutlu türküm diyene" diyeyim ki bu bir türkün "ne mutlu ingilizim diyene" demesi kadar saçma bişey bırakında insanlar nasıl hissediyorlarsa öyle mutlu olsunlar...Allah bütün milliyetçilerin belasını versin türkünün de kürdünün de ingilizinin de...
Burda gelip ahmet kaya gibi bi mahlukati savunan insan sende onun gibisin.
İster Ahmet Kaya olsun adı ister Mehmet, ister Tarkan ister Zeki Müren... Farketmez bir insan ''anadilinde'' şarkı yapmak istedi diye çatal atılıp linç edilmeye çalışmışsa ben bunu yapanları savunacak kadar ''şerefsiz'' ve ''vicdansız'' bir insan değilim çok şükür. o ''etik'' ben de var.
Burada sen ve senin gibiler dolana dek gayet seviyeli ve birbirimizi kırmadan tartışmaya ''çalışıyorduk''.
Haddini bil. Bana mahlukat diyemezsin.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! var mı ötesi ?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! var mı ötesi ?
Terörün bitmesi için bir inisiyatif kullanılsın istiyorsunuz yani... Silah bırakılsın. Güzel. Peki sizce bunu PKK'dan istemek ne kadar mantıklı? Sizce ordu operasyonları durdurmadan PKK silah bırakır mı?Vatan hainleri silah bırakıp teslim olacaklar ve cezalarını çekecekler.
Einstein'ın şöyle bir sözü var: "Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır."Yada zahmet etmesinler Türk askeri işi bitiriyor.
Var sevgili dostum. Türküm demekten mutlu olmayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını ne yapalım?NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! var mı ötesi ?
Neyin Asimilesinden bahsediyorsun ! senin eğer bu ülkenin vatandaşıysan bayrağın belli "RESMİ" dilin belli! kimse sana arkadaşların arasında kürtçe konuşuyorsun diye bir şeymi diyor ? kürtçe şarkı söylüyorsun diye bir şeymi diyor? şimdi gidip ahmet kaya örneğini gösterirsen fena çuvallarsın eli kanlı hainleri savunan bir insanı savunursan seninde eline kan bulaşır...neyse unutmaki Adı TÜRKİYE olan bir devlette yaşıyorsan ha ben yok başka devlet kurcam diyorsan git o zaman kuzey ırak bölgesel yönetimine barzaninin vatandaşı ol...Var arkadaşım elbette ki var. Herkes Türk olmak zorunda değil.
1920-30
Şartlarında yaşamıyoruz artık. Her şey çok başka belki o zamanlar daha masumdur bu söylev, yeni kurulmaya çalışılan bir Cumhuriyette Türklük kavramına yüklenen payeler başşkaydı bugün başka.
Bugün senin vatandaşların hür ve özgür yaşadığı çoğu Avrupa ülkesinde, örneğin Almanyada rahatça Türküm diyebiliyor ibadethane, cami kurup dinini özgürce yaşayıp, dilini konuşuyor.. Bugün onlar nasıl asimile edilmeye ya da almanlaştırılmaya vs ye çalışıldığında bunu kabul etmiyorsam bir Ermeni için bir Kürt için Bir Çerkez- Pomak Süryani için de bunu kabul etmiyor. Etmeyeceğim. İlelebet Halkların kardeşliği savunacağım
Len kerata sen ne zaman büyüdün de kafa tutar oldun
Yaşına başına bakmadan Terbiyesizleşme![]()