Atatürk'ün Kürt Açılımına Cevabı...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok yazik..

Çok uzun uzun yazdım biraz önce. Sonra sildim hepsini. Tek bir sorum var aslında: Bu ölümlerin bitmesini istiyor musunuz? Eğer istiyorsanız, bu amaca ulaşmak için sizce ne yapılmalı?

Tam benim istedigim bi yorum yaptin.
Bi önceki mesajimi tekrar okursan eğer, altini çizdigim kelimelerin cevabini bulabilirsin.

Güzel kardeşim, biz faşist bi düzende yaşiyoruz, bizden olmayani kabul etmiyoruz.
Sen adamin yaşam hakkini elinden al, sonrada ondan vatandaşlik bekle?
Olmaz.

Faşizm diye bir şey varsa onu asıl bu ülkenin ekmeğini yiyip vatan hainliği yapanlar yapıyor yorumum seni rahatsız ettiyse kusura bakma vallaha vatan hainlerine benim tavrım açıkça bu....bizde yalan hilaf yok teyo emmi misali......bu işinde ırkçılıkla hiç alakası yok...benim can dostlarımın yarısı kürttür,kimse bu söylediklerimi şahsına alınmasın ama alınan varsada alınsın derim...Bizden olmayanı kabul etmeyiz demiyorum vatan hainlerini kabul etmeyeceğiz diyoruz....

Motosikleti
750x
Vatan hainleri silah bırakıp teslim olacaklar ve cezalarını çekecekler.......Yada zahmet etmesinler Türk askeri işi bitiriyor....

Vatan hainleri silah birakinca gidecekleri yer meclistir. :)

Motosikleti
750x
Hocam sen ağır saçmaladın :)
Ben bi tavla atayim.

Ya arkadaşlar ben kürdüm neden kendimi türk hissedeyim ki ve neden "ne mutlu türküm diyene" diyeyim ki bu bir türkün "ne mutlu ingilizim diyene" demesi kadar saçma bişey bırakında insanlar nasıl hissediyorlarsa öyle mutlu olsunlar...Allah bütün milliyetçilerin belasını versin türkünün de kürdünün de ingilizinin de...

Yaklasik 1 saattir kendimi tutuyorum bu konuya tiklamayacagim diye.Allah senin belani versin.Ben kolumda olene kadar Ulu onderimiz Mustafa Kemal Ataturk un imzasini tasiyorum.Ben bu dovmeyi yaptirdim diye benim babam kafayi yedi,disarda gorupte o o..cocuklari satasirlarsa ogluma diye.Kolumda oldugu gibi arabamda da Onderimizin imzasini yapistirmistim arka cama.1 Ay olmadan sokulmus bu sticker arabamdan.Ve bulundugum yer Ataturk un gencleriyle dolup tasan bi yer.Burda bile o serefsizlerin o korkaklarin aptalliklarina magruz kaliyoruz.Simdi degerli adminlerimiz mesajimin basindaki cumle icin buyuk ihtimalle banlarlar beni,alinti yaptigim arkadasta rahatlar.ahmet kaya kopegini savunan akillarla ayni ortamda olmaktan utaniyorum

http://www.youtube.com/watch?v=Z0x6yLGmocU

Sizden tiksiniyorum

Son düzenleme:
Burda gelip ahmet kaya gibi bi mahlukati savunan insan sende onun gibisin.

İster Ahmet Kaya olsun adı ister Mehmet, ister Tarkan ister Zeki Müren... Farketmez bir insan ''anadilinde'' şarkı yapmak istedi diye çatal atılıp linç edilmeye çalışmışsa ben bunu yapanları savunacak kadar ''şerefsiz'' ve ''vicdansız'' bir insan değilim çok şükür. o ''etik'' ben de var.

Burada sen ve senin gibiler dolana dek gayet seviyeli ve birbirimizi kırmadan tartışmaya ''çalışıyorduk''.

Haddini bil. Bana mahlukat diyemezsin.

İster Ahmet Kaya olsun adı ister Mehmet, ister Tarkan ister Zeki Müren... Farketmez bir insan ''anadilinde'' şarkı yapmak istedi diye çatal atılıp linç edilmeye çalışmışsa ben bunu yapanları savunacak kadar ''şerefsiz'' ve ''vicdansız'' bir insan değilim çok şükür. o ''etik'' ben de var.

Burada sen ve senin gibiler dolana dek gayet seviyeli ve birbirimizi kırmadan tartışmaya ''çalışıyorduk''.

Haddini bil. Bana mahlukat diyemezsin.

Haddimi bildir

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! var mı ötesi ?

Var arkadaşım elbette ki var. Herkes Türk olmak zorunda değil.

1920-30

Şartlarında yaşamıyoruz artık. Her şey çok başka belki o zamanlar daha masumdur bu söylev, yeni kurulmaya çalışılan bir Cumhuriyette Türklük kavramına yüklenen payeler başşkaydı bugün başka.

Bugün senin vatandaşların hür ve özgür yaşadığı çoğu Avrupa ülkesinde, örneğin Almanyada rahatça Türküm diyebiliyor ibadethane, cami kurup dinini özgürce yaşayıp, dilini konuşuyor.. Bugün onlar nasıl asimile edilmeye ya da almanlaştırılmaya vs ye çalışıldığında bunu kabul etmiyorsam bir Ermeni için bir Kürt için Bir Çerkez- Pomak Süryani için de bunu kabul etmiyor. Etmeyeceğim. İlelebet Halkların kardeşliği savunacağım

Vatan hainleri silah bırakıp teslim olacaklar ve cezalarını çekecekler.
Terörün bitmesi için bir inisiyatif kullanılsın istiyorsunuz yani... Silah bırakılsın. Güzel. Peki sizce bunu PKK'dan istemek ne kadar mantıklı? Sizce ordu operasyonları durdurmadan PKK silah bırakır mı?

Yada zahmet etmesinler Türk askeri işi bitiriyor.
Einstein'ın şöyle bir sözü var: "Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır."

Bu sözün ışığında, acaba ordunun son 30 yıldır yaptığından farklı ne yaptığını düşünüyorsunuz?

Sanırım ben bir hata yaptım. Sorumu şöyle sormalıydım: Bu ölümlerin bitmesini istiyor musunuz? Eğer istiyorsanız, bu amaca ulaşmak için mantıklı bir öneriniz var mıdır?

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! var mı ötesi ?
Var sevgili dostum. Türküm demekten mutlu olmayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını ne yapalım?

Var arkadaşım elbette ki var. Herkes Türk olmak zorunda değil.

1920-30

Şartlarında yaşamıyoruz artık. Her şey çok başka belki o zamanlar daha masumdur bu söylev, yeni kurulmaya çalışılan bir Cumhuriyette Türklük kavramına yüklenen payeler başşkaydı bugün başka.

Bugün senin vatandaşların hür ve özgür yaşadığı çoğu Avrupa ülkesinde, örneğin Almanyada rahatça Türküm diyebiliyor ibadethane, cami kurup dinini özgürce yaşayıp, dilini konuşuyor.. Bugün onlar nasıl asimile edilmeye ya da almanlaştırılmaya vs ye çalışıldığında bunu kabul etmiyorsam bir Ermeni için bir Kürt için Bir Çerkez- Pomak Süryani için de bunu kabul etmiyor. Etmeyeceğim. İlelebet Halkların kardeşliği savunacağım
Neyin Asimilesinden bahsediyorsun ! senin eğer bu ülkenin vatandaşıysan bayrağın belli "RESMİ" dilin belli! kimse sana arkadaşların arasında kürtçe konuşuyorsun diye bir şeymi diyor ? kürtçe şarkı söylüyorsun diye bir şeymi diyor? şimdi gidip ahmet kaya örneğini gösterirsen fena çuvallarsın eli kanlı hainleri savunan bir insanı savunursan seninde eline kan bulaşır...neyse unutmaki Adı TÜRKİYE olan bir devlette yaşıyorsan ha ben yok başka devlet kurcam diyorsan git o zaman kuzey ırak bölgesel yönetimine barzaninin vatandaşı ol...

---------- Post added at 20:27 ---------- Previous post was at 20:22 ----------

Len kerata sen ne zaman büyüdün de kafa tutar oldun :)
Yaşına başına bakmadan Terbiyesizleşme :)

sadece gülüyorum inan :D NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! lafından bile alınan cahil insansın

AYRICA TÜRK DEMEKTEN MUTLU OLMAYANLAR DEMESİN KİMSENİN DEMESİNE İHTİYACI YOK KİMSENİNDE ATATÜRKÜ VS SEVMESİ ZORUNLU DEĞİL VE AMA SAYGI DUYACAK! SAYGI DUYMAZ VE ATAMIN SÖZÜNÜ SÖYLEMEME BİLE TERBİYESİZLİK OLARAK BAKAN VE BANA KERATA DİYEN İNSANLARINDA HİÇBİRŞEYİ SAVUNMAYA HAKKI YOK

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar